Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 20 oktober 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 20 oktober 2018

Per Staffan 20 oktober 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Vi är alltid här bredvid er. Ni lever aldrig era liv ensamma. Aldrig måste ni hantera en utmaning utan visdom, ett svek utan en betrodd vän, en förlust utan en påminnelse om ert eviga samband med överflöd. Aldrig måste ni räkna ut hur man löser ett problem eller skapar en dröm.

Kära ni, innan ni föddes blev änglar utsedda för att hjälpa och vägleda er under hela er livsresa. Ni behöver inte veta våra namn. I våra världar är namnen helt enkelt en unik vibration av energi. Ni behöver inte oroa er för vad vi vill ha från er. Vi vill inte ha någonting från er. Vi vill bara ha det kärleksfulla livet som ni själva vill skapa.

Vi kan stödja er så mycket som ni tror på Skaparens kärlek till er och tror på era egna drömmar. Var öppna för att be om vår hjälp. Var öppna för att ta emot den. Om du ännu inte tror, be oss om tecken på att vi är i närheten. Be om att få känna den kärlek som vi har för dig. Be om att bli tröstad. Be oss att visa att vi är här och hjälper dig … och sedan vara öppen.

Alltför ofta har mänskligheten blivit lärd att endast leta efter vad den har sett tidigare eller just nu. Kanske har du inte känt dig älskad, tillräckligt hjälpt eller erkänd. Detta kan lätt förhindra dig från att tro att vi skulle älska, hjälpa eller erkänna dig.

Vi är inte mänskliga. Vi är aspekter av Skaparens kärlek till dig – kärlek manifesterad så att du lättare kan relatera till det! Du kan prata med Närvaron av Kärleken och Gudomligheten direkt i dig eller du kan prata med oss som individer med en unik personlighet och funktion, och ändå talar du i alla dessa interaktioner till det Gudomliga … helt enkelt i olika former.

Så ta en stund nu. Sitt. Andas. Ta emot vår kärlek. Vi kan hjälpa dig att justera din energi så att du blir magnetisk till det du söker. Vi kan, som dina mänskliga ”scenhänder” ordna saker som hjälper dig att lättare gå igenom livet. Vi kan ge dig en upplevelse av omfattningen av denna kärlek i den grad du är villig att tro och ta emot.

Vi kan hjälpa dig, men vi är bundna av det förbund som det Gudomliga gjorde med dig innan du föddes, för att hedra din fria vilja. Du har befogenhet att välja att fokusera på det som är kärlek eller det som inte är det, och därmed väljer du hur mycket kärlek vi kan dela med dig.

Leta efter det goda i livet. Uppskatta det du kan. Be ärligt om hjälp när du inte kan hitta de högre rymderna … därigenom kommer du att tillåta oss att hjälpa till, assistera och överföra alla lägre energier till ljusets.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...