Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 maj 2021

 

This is How You Shift Your Consciousness ∞The 9D Arcturian Council

Detta Är Hur Ni Skiftar Ert Medvetande ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer att släppa det som tynger oss energetiskt så att vi kan gå upp till den tionde dimensionen, där vi blir mer expansiva och där vi kommer att känna oss själva mer som Källenergi än vad vi för närvarande gör. Tyngden som håller dig nere, som hindrar dig från att vara i ett högre dimensionellt tillstånd just nu är din tyngd som du känner när du fokuserar på ett visst sätt.

Du har inte bara bagage som du tar med dig från dina tidigare liv, eller ditt förflutna under denna nuvarande livstid; du skapar bagage, tyngd, blockeringar och så vidare i ett samma ögonblick som du väljer en viss hållning. När du väljer att döma, att motstå, att hålla förbittring mot någon annan eller mot en hel grupp människor. Du väger dig själv i det ögonblicket. Du håller dig själv, omedvetet, från att stiga upp och bli mer av den du verkligen är.

Många av anledningarna till att du gör dessa saker kommer från ditt mycket överlevnadsbesatta ego. Ditt ego tycker att du måste skapa gränser, skapa murar, skapa fängelser för att hindra dig från det som är dåligt eller skadligt, det som hotar din existens eller åtminstone din försörjning. Och så, en del av den här resan handlar om att koppla av din egoistiska känsla av terror och fruktan för vad som kan hända igen, eller vad som kan hända första gången, om du inte kontrollerar allt i ditt liv genom processen att dela upp saker.

Du behöver inte undvika någonting eller någon för att skapa den verklighet du vill skapa. Om någon eller något oönskat dyker upp i din upplevelse, omfamna detta. Vet att det är där av en anledning. Vet att händelsen eller omständigheten ägde rum för att ge dig en möjlighet att växa, att expandera, att utvecklas, att bli mer av ditt sanna jag. Du behöver inte stänga ut alla eller ta bort dem ur ditt liv för att leva dina drömmars liv om personen var någon som skadade dig eller någon du känner kan skada dig.

Du ger bort din kraft när du lever ditt liv genom dessa egoistiska begrepp och idéer. Det är bäst att släppa det; släpp ditt dömande. Släpp din förbittring. Släpp dina negativa känslor genom att omfamna dem. Det verkar paradoxalt, men så fungerar det. Du måste omfamna allt för att gå förbi det. Du måste uppleva allt så att du kan gå vidare till nästa nivå i detta spel som du spelar med dig själv. Gör inte era liv mindre och mindre, bara för att era egon har övertygat er om att det är nödvändigt för att alls kunna leva eller för att leva som ni vill leva.

Kom ihåg att du är där för att tjäna hela mänskligheten, och du kan bara göra det när du inser att alla utanför dig är du. Och när du inser att du är där för att vara kärlek och för att ge kärlek till alla och alla situationer, det är då du växer, det är då du expanderar. Det är då du lättar på lasten, eftersom du inte kan hålla de två samtidigt. Du kan inte hålla kärlek och dömande samtidigt. Du väljer det ena eller det andra, och när du väljer kärlek väljer du ljus. Du väljer att bli lättare. Du väljer att lätta på din last och du väljer att gå högre och högre än du tidigare har varit, och det är vad denna resa handlar om.

Så kom ihåg det och tona in på hur du känner när du fokuserar. Känner du dig lättare eller känner du dig tyngre? Om du känner dig lättare fokuserar du på ett sätt som tjänar dig, och om du känner dig tyngre fokuserar du på ett sätt som håller dig instängd. Du vill inte upprepa samma scenarier om och om igen, så du måste vara aspekten av allt som förändras. Och när du gör det kan allt utanför dig förändras och du kan börja ha mer kul.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av att ha kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...