Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 september 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 september 2021

 

Gör jobbet för att skifta ert medvetande

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en lämplig kontaktnivå med er alla. Vi överskrider inga gränser för att leverera till er vad vi kan och gör. Vi arbetar med era guider och ert Högre Jag för att säkerställa att vi inte tar er från er egen naturliga utvecklingsprocess. Vi vill att ni ska veta att de andra välvilliga utomjordiska, råden, kollektiven, förbunden och andra E.T. grupper följer samma riktlinjer. Vi är försiktiga med vad vi ger er för att inte ingripa i den utvecklingen som kommer att vara något som ni känner er mycket stolta över när ni når det femdimensionella frekvensområdet.

Ni kommer att uppskatta hjälpen, men ni kommer också att inse att ni har gjort jobbet själva, och vi hedrar er genom att erkänna att ni har förmågan att utföra detta arbete som ni redan har gjort och kommer att fortsätta göra. Vad är ’arbetet’ som vi talar om här? Vad är det ni gör för att göra övergången i medvetandet till den femte dimensionen lättare och mer glädjefylld? Ja, det innebär mycket medvetenhet om vad som händer inom er. Det innebär mer än att bara följa en uppsättning regler eller bud. Det handlar i slutändan om känslor. Att göra jobbet innebär att ni är villiga att känna de känslor som ni blir medvetna om när ni blir grundade, hjärtcentrerade och ni lägger ner droger, alkohol och andra distraktioner som har hindrat er från att känna dem.

Ni rensar ut när ni dyker djupt in i en känsla som är obekväm, oönskad och som ingen annan i er familj någonsin har kunnat erkänna finns. Ni gör arbete för er genetiska linje. Ni gör arbete för era tidigare liv. Ni gör arbete för andra varelser i andra delar av galaxen som inte har den emotionella intelligens som ni alla har. Detta skifte är inte ett tankespel och det är inte ett actionspel. Det handlar inte om att besegra någon eller något. Det här handlar om att känna vilka ni verkligen är som Källenergivarelser, som ren, ovillkorlig kärlek, och det handlar om att låta det flöda genom er utan att vara generade eller rädda för vad någon annan kan tänka eller göra som svar på att ni fullt ut omfamnar den ni verkligen är. När ni kan göra det vet ni att ni har gjort jobbet.

Men ni måste gå igenom ångest, rädsla, depression, sorg, ilska och ibland till och med raseri för att komma dit. Den knepiga delen är att inse att bådadera finns inuti er, och bara för att ni känner att det ena inte betyder att det andra nu är utrotat eller förnekat. Ni kom precis för att välja ljuset, om och om igen och för att uppmuntra andra att göra det också. Och det är så vi ser vår roll i allt detta. Vi håller i ljuset och lyser det, men inte för mycket, och bjuder in er till det, om och om igen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...