Ivo från Vega via Sharon Stewart, 23 november 2019

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 23 november 2019

Överflöd handlar Inte Bara om Pengar | Ivo från Vega via Sharon Stewart

 

Överflöd handlar inte bara om pengar

Jag: Ivo, kan du upplysa oss, snälla? Överflöd handlar verkligen om att uppfylla sina verkliga behov, eller hur? Åh ja, där finns länken till mina behov. Åh! Ja. När jag var liten uppfylldes mina behov inte ordentligt. Vem som helst i en kränkande situation uppfyller inte sina behov, i själva verket utnyttjades och kontrollerades jag. Så där finns länken mellan att tjäna för lite och mina behov. Ah, bra. Jag har gjort en del framsteg idag!

Ivo: Verkligen, min älskling. Ingen på Jorden uppfyller verkligen sina verkliga behov såvida de inte har lärt sig vilka de verkligen är!

Jag: Åh ja.

Ivo: Du är ett medvetande som har en fysisk upplevelse. Du är en medveten energi som är ansluten till alltet.

Jag: Så kan du hitta något för den medvetenheten på Walmart?

Ivo: Skratt. Du kan hitta vad du behöver för att uppfylla dina fysiska krav på Walmart, men jag föreslår att du är försiktig eftersom mycket av maten är storindustrimat och du förstår min mening.

Jag: Ja.

Ivo: Er värld är dock helt fokuserad på fysiska behov, och ni är inte fysiska varelser. Även er fysikalitet, vad ni anser vara fast materia, är energi. Ni är energiväsen och när ni uppfyller era energetiska behov skapar ni överflöd för er själva.

Jag: Åh. Så kapa dina band, gör din 12-dimensionella skärmning, jorda dig, meditera … läs andliga böcker, arbeta med att bli telepatisk o.s.v.

Ivo: Ja. Ni är inte helt fysiska varelser, det är faktiskt den mindre delen av er verklighet.

Jag: Aha! Sluta tänka på dig själv som en fysisk varelse och förstå att du har 12 dimensioner av behov att uppfylla. Eller åtminstone att dessa 12 dimensioner relaterar till din fysiska upplevelse. Det handlar verkligen om att få till det rätt, eller hur?

Ivo: Ja, att bli en helt andlig person. Det finns dock sätt att förstå hur du tillgodoser dina behov på jorden. Det resulterande känslomässiga tillståndet av lycka, till exempel. Till exempel det resulterande tillståndet av inre frid och det resulterande tillståndet att vara till tjänst är ett annat exempel. Det här är sätt att möta dina verkliga behov och i linje med (att tillåta) dessa kommer ditt fysiska liv att bli uppfyllt.

Jag: Jag visste att det fanns en hemlighet som ni två höll ifrån mig, Ivo!

Ivo: Jag har inga hemligheter min älskade. Jag ska säga när du är redo att förbinda punkterna, så att säga, och som du ser har din uppfattning redan förändrats under de senaste tio minuterna. Att möta dina behov handlar om att anpassa dig till din själ. Resulterande tillstånd av lycka, glädje, inre frid och att vara kärleksfull mot alla kommer att följa.

Jag: Aha. Då reflekteras detta i det fysiska?

Ivo: Ditt tankesätt kommer att förändras för att spegla en mer välmående fysikalitet, min älskade.

Jag: Så att arbeta med sitt överflöd är en fråga om att arbeta på sin uppstigning.

Ivo: Man kan säga att det är bara arbetet med att släppa allt som plågar dig.

Jag: Dessa saker klistrar sig som lim, Ivo!

Ivo: Och när du är på dåligt humör nu, vad gör du?

Jag: Jag jordar mig själv. Jag tar bort från min kropp den negativa energin jag antingen har skapat eller plockat upp från någon annan. Eller så tar jag bara en tupplur.

Ivo: Exakt, du återgår till ett tillstånd av balans. Du är på bättre humör i dessa dagar.

Jag: Jag har gått igenom det mesta av min uppstigning. Jag har inga symptom längre.

Ivo: Ja. Men det sägs ”Ändra ditt tänkande, förändra ditt liv”, eller hur?

Jag: ja.

Ivo: Så överflöd är att ta ner de högre energierna av kärlek till din fysiska nivå. Och ditt liv kommer att förändras i enlighet därmed. Arbetet är inte att motstå det, att hålla ditt lägre sinne ur vägen.

Jag: Har förstått.

Ivo: Ta möjligheter dagligen till att vara i frid, vara lycklig, skratta, känna glädje. Om något som nyheterna stör dig, stäng av dem. Rikta inte in dig på saker som skapar negativa tillstånd i dig, inklusive andra människor. Rikta in dig på det du tycker om.

Ja, din idé om vad dina behov är har just förändrats. Du lade dem i två läger förut: dina andliga behov och dina fysiska behov, men de är faktiskt alla sammankopplade. Det andliga matar din personlighet och personligheten matar det andliga. Ta till exempel mat: en bättre diet minskar motståndet mot din högre vibration. När du kräver något nu, så kräver du grönsaker.

Jag: Sant.

Ivo: Så, min älskade, klagar du över att du är för upptagen? Förstår du som du just har uppfattat att detta klagomål om att inte ha tillräckligt med tid är ditt sätt att skapa brist. Nej, du skapar det. Det händer inte dig. Du beklagar att du inte har tid att laga mat ordentligt till dig själv, att du inte kan städa så mycket du vill eftersom du inte har tid. Visserligen gör du mycket på en dag.

Jag: Ja.

Ivo: Men du skapar brist genom att säga att du inte har tid att göra allt du behöver göra. I själva verket begär du för mycket av dig själv. Genom att begära för mycket av dig själv skapar du brist – en uppfattning att det inte finns tillräckligt med tid.

Jag: Okej.

Ivo: Du kan tillgodose alla dina behov utan att klaga på att du inte har tillräckligt med tid. Ja, det finns jobb som andra kan ta från dina händer. Och detta kommer att komma fram i framtiden. Du är rädd att du kommer att komma efter i ditt måleri, eller att ditt författarskap kommer att bli lidande eller att andra saker kommer att göra det, och detta är helt enkelt att du åter skapar bristen på överflöd från din barndom. Det måste läggas till vila. Du har tillräckligt med tid eftersom du inte har några särskilda deadlines och du har kontroll över ditt arbetsschema. Du sätter gränser med andra beroende på vad du känner att dina tidsbegränsningar är och det är bra. Du använder nu en planeringskalender så att du inte glömmer att göra något.

Du måste förstå, och detta är för er alla – att ni skapar brist för er själva. Ni upplever inte passivt något som har hänt er – ni skapar det. Sharon upplever brist på tid eftersom hon skapar den uppfattningen. Hon saknar inte tid.

Sharon skapar brist på pengar eftersom hon skapar den uppfattningen också, och sedan uppfylls den. Det fungerar lite annorlunda här eftersom pengar är en materiell sak. Tid är ett koncept. Eftersom hon fokuserar på det hon känner att hon saknar skapar hon mer brist som går in i framtiden. Det ni fokuserar på växer.

När hon fokuserar på brist, begränsar hon sin inkomstpotential. Återigen går detta tillbaka till hennes barndom där hennes behov inte uppfylldes, och hon hörde ”gim-me gim-me never get” när hon bad om något, så hennes förståelse var att livet inte kommer att tillgodose hennes behov. Detta är en del av ert matrissystem. Systemet uppfyller inte era behov. Universell lag kommer att göra det.

Jag: Har förstått.

Ivo: Jag kommer att påminna dig.

Jag: Snälla gör det! Det tar ett tag att integrera nya idéer och ersätta gamla med dessa sanningar.

Ivo: Jag vet, och du är drottningen av klisterlappar med dem tapetserade över hela ditt hem för att påminna dig.

Jag: Ja! Klisterlappar!

Ivo: Kom ihåg att bristen är en uppfattning som stöds av dig och främjas inom er matriskultur. Det gör också andra tillstånd av otillräcklighet. Dessa gör att ni jagar ekorrhjulet, olyckliga med er själva och med era liv. Idén är att hålla er sysselsatta med att försöka hårdare.

Jag: Ja. Eller bara överlämna dig själv och lär dig att du inte saknar någonting och det är bara en fråga om att skapa det på de lägre nivåerna, med början på ditt mentala plan – ditt tänkande.

Ivo: Ja. Allt är sörjt för. Nu flyttar du bara den delen av dig själv som inte håller med åt sidan. Överlämna den till ljuset.

Jag: Ja, den Universella Lagen om Överlämnande. Överlämna det till Gud när livet har gett dig törnar.

Ivo: Så med detta avslutar jag det här meddelandet. Detta räcker att lyssna på för en dag. Ni skapar er egen brist och det är genom en känsla av brist på tid och brist på pengar. Där håller konstgjorda konstruktioner er i strid med er själva.

Jag: Tack igen, Ivo.

Ivo: Naturligtvis min älskade.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...