Sanat Kumara via Linda Dillon, 21 september, 2021

Linda Dillon: Sanat Kumara – Att Släppa Taget, 21 september 2021

Linda Dillon: Sanat Kumara – Att Släppa taget

21 september 2021

 

https://tinyurl.com/jdm3vxv9

 

Vi har talat med er om att detta är en tid för att släppa mönster, beteenden, människor, omständigheter och annat som inte tjänar er och sådant som inte känns som kärlek eller glädje, sådant som inte känns som om det bidrar till sanningen i ert liv.

”Hälsningar. Jag är Sanat Kumara, Planetär Logo, Väktare av de Universella Lagarna. Och jag kommer idag med gyllene strålning och budskap om kärlek, uppmuntrande budskap, budskap med skönhet, gåvor med sanning, gåvor med renhet. Jag välkomnar er skapare och medresenärer på Nova Jorden, till Novas Varelse och ja, även till Novas Tid.

Jag har kommit fram nu eftersom jag önskar att ni ännu en gång ska förstå de universella lagarnas natur och hur de fungerar. Ni är mycket bekanta med Lagen om Attraktion, och ni är mycket bekanta med Lagen om Så Ovan Så Nedan, Så Inom Så Utom. Några av er undviker och går runt lagen om eliminering, även om den kan vara väldigt användbar för er. Och när ni växer och förändras i denna expansion som ni dagligen är med om, är det viktigt att ni tänker, känner och aktiverar denna gåva, denna kraft att eliminera det som inte tjänar er, varken er eller kollektivet.

Så många av er är rädda för att slänga bort saker. Vad säger det om er? Vi har pratat med er alla om att det här är en tid för att släppa taget, att släppa mönster, beteenden, människor, omständigheter, inre och yttre, det som inte tjänar er och det som inte känns som kärlek, det som inte känns som glädje och som inte känns som det bidrar till sanningen i era liv. Detta inkluderar också att inte skräpa ner, inte kriga, och inte hata. För att göra er av med det behöver ni städa. Då skapar ni det ljusa, skinande utrymmet för det nya. Och ni frågar mig ‘Sanat Kumara, hur gör jag det? Hur blir jag av med skräpet? Hur gör jag för att få det till soptunnan eller till trottoarkanten som du föreslagit? Jag har redan städat mitt hus så det är inte skräpigt, men jag vill städa för kollektivet. Jag vill städa för Gaia.’

För många år sedan sa er älskade S:t Germain: ”Nej, ta inte på er sådant som inte tillhör er.” Fast, det gäller inte längre, och det gäller absolut inte när ni tänker på arbetet med er älskade Gaia. Jag tillåter er nu, jag uppmuntrar er, se er själva som helheten och ta för Gaia:s räkning bort det som inte tjänar henne, samla ihop det eteriskt och lägg det i soptunnan eller vid trottoarkanten. Vi kommer att ta hand om det och förvandla energin tillbaka till rent ljus, tillbaka till ren kärlek, för det är den enda energin i universum.

Jag tror inte att ni helt förstår det jag säger till er, vad Einstein, Raphael, Serapis Bey, El Morya, St Germain, Moder Maria, Yahweh har sagt, ni hör inte helt i era hjärtan vad vi säger till er. Väven, energin, substansen, essensen, den subatomära meningen i detta och i varje universum, är kärlek. Har det förvandlats och transformerats? Ibland, ja, och vi skulle vilja betona att det blivit en transmutation och transformation till något som inte är så önskvärt, och det har kommit från det kraftfulla mänskliga kollektivet, med tro på falska nät, falska paradigm.

Men den goda nyheten mina vänner är, att ni redan har visat vilka kraftfulla, mäktiga skapare ni är. Men vi förstår att det finns energier som ni inte längre vill befatta er med eller umgås med, och det är okej, det är därför vi säger att ni ska kasta det i soporna, ge dem till oss och vi kommer att ge tillbaka dem till er som klar och skinande Kärlek. Om ni är det minsta rädda för att bli nedsmittade så oroa er inte, ge det till oss. Vi putsar av det, blankar upp det och ge det tillbaka till er. Vi har ett heligt partnerskap. När vi ber er att hjälpa oss med att skriva Kärlek i luften, Kärlek i vattnet, Kärlek i ert hjärta, då gör ni er del. Så låt oss göra vår, låt oss hjälpa er och låt oss hjälpa Gaia. Låt oss hjälpa varje mänsklig hybrid själ på planeten. Låt oss stärka er, för när vi säger ”så ovan, så nedan” så betyder det också, att om vi alla är mäktiga men bugar oss för Mikael, då är ni, ni mina söta änglar, också mäktiga. Om vi ​​är ödmjuka och fogliga, då är ni också det. Och när vi älskar så älskar ni.

Titta i spegeln, titta i spegeln av våra ögon, titta i spegeln av era vänner, er familj, er partner, se den vackra sanningen om vilka ni är. Ge er tillkänna och gå framåt i kärlek, eftersom varje fiber, varje hårstrå, ögonen, ansiktet, huden, kroppen är kärlek. Det är Kärleken som har tagit form, en form som ni bestämde er för och en form som är helt perfekt; precis som att Gaias form är helt perfekt. Så under denna tid av förändringar, av skiften, kom ihåg att ni är perfekta. Låt perfektionen lysa igenom, och om ni bestämmer er, om ni väljer att ni vill släppa något, ge det till mig, ge det till någon av oss. Vi kommer att bli överlyckliga över det. Vi kommer inte att ta det ifrån er; vi hedrar er för mycket för det. Vi ser er helighet, vi blandar oss inte i men vi vill finnas i partnerskap med er. Kom och vandra med oss, kom och vandra med oss mina älskade. Farväl.

Kanaliserad av Linda Dillon

©2020 Council of Love, Inc.

https://counciloflove.com/

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...