Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 juni 2021

 

Vad Vi gör med Er Emotionella Information ∞ 9D:s Arkturiska Råd, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt och fullt engagerade i allt som händer där på planeten Jorden. Vi har följt er historia ganska länge, och vi är mycket intresserade av att fånga kärnan i vad det innebär att vara människa och leva på Jorden just nu. Vi vill veta hur det känns för er alla att ha de upplevelser ni har, och när vi samlar in den emotionella informationen kan vi tillsammans skapa bättre förhållanden, som hjälper er att få tillgång till högre vibrationstillstånd.

Allt i universum är samskapande. Allt som händer sker enligt överenskommelse, och ett av de avtal ni alla har är med oss. Vi är här för att hjälpa; vi är här för att hjälpa er att skapa en bättre känsla för hela mänskligheten. Därför är vi mycket mer benägna att arbeta med er om ert mål är att skapa en bättre verklighet för alla, än om det bara är något som intresserar er själva. Men vi inser också att det uppstår en krusningseffekt när vi stöttar enskilda hjälpare. Så, om ni är någon som hjälper andra människor, och har en önskan för er själva om till exempel ett romantiskt förhållande, då gör vi verkligen allt vi kan för att vara till hjälp.

Vi studerar effekterna av de nya verkligheter som skapas, även innan de har en chans att upplevas av er. De har fortfarande en egen essens som vi kan utforska, och många av er testar dessa nya verkligheter, när ni inte är i era kroppar på nätterna. Det är som om ni är i en klädaffär och vi är butikspersonalen, och ni provar kläder och berättar hur de känns.

Det här samarbetet handlar om att vara sammanlänkade med alla varelser i hela detta universum och bortom. Vi tar vår roll väldigt seriöst, samtidigt som vi alltid försöker att ha roligt, och ni alla gör er del när ni fokuserar på en önskan om något nytt, och ni står också till tjänst varje gång vi känner era känslor, för då får vi samla in den informationen.

Vi är inte de enda som arbetar med er på det här sättet. Vi jämför alla anteckningar här i de högre rikena, och alla har olika perspektiv och olika inställning till hur man bäst hjälper mänskligheten. Men så mycket kan ni med säkerhet veta; vi försöker alla hjälpa er hela tiden och på alla tänkbara sätt.

Ni är universums barn, och vi är era rara mor/farföräldrar men vi är också medskapare som ser er som värdefulla medlemmar i detta universum. Och många av er bidrar så mycket på grund av vad ni har gått med på och upplever i era mänskliga jordiska liv. Vi uppskattar er alla så mycket, och vi vill att ni känner den uppskattningen, men försök också uppskatta er själva.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...