Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet, 5 augusti 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket ivriga att få dela med oss av följande meddelande. Vi har lagt märke till hur ni som är vakna har bearbetat era känslor, och vi märker att det finns en större förståelse nu, än det någonsin tidigare har funnits, om hur mäktiga och betydelsefulla dessa känslor är, när ni gradvis utökar ert medvetande och blir ert Högre Jag. Ni befriar er själva från att vara slavar under dessa oönskade, lågvibrerande känslor.

Och vi ser mer och mer av hur ni ”svävar fritt” utan det bagage som ni har burit på. Vad vi också vill att ni ska göra är att inse att ni aldrig är mer kraftfulla än när ni känner något, det spelar ingen roll vad det är. När ni låter energin av känslor flöda genom er, det är då ni är som starkast. Det är då ni är i flödet, och det är det ni är här för att inse vid denna tid. Det handlar egentligen inte om vad ni tänker eller gör, eller vad ni säger. Det handlar om vad ni känner.

När någon offentlig person talar till allmänheten, dröj då inte vid varje ord, utan lägg i stället märke till vilken vibration personen utstrålar, och om han eller hon är i flödet eller bjuder motstånd. Ni vill stödja dem som är i flödet. Ni vill stödja expansion, oavsett var ni befinner er på er resa. Oavsett om ni har en massa känslor kvar att bearbeta eller inte, är ni här för att skapa den verklighet som är er ideala version av livet på Jorden.

Ni kan bara göra det genom att känna. Det finns inte tillräckligt med tid eller energi att göra det genom handling. Det handlar verkligen om att låta er själva vara i flödet av den skapelse, den version av verkligheten som ni vill uppleva. Varje gång ni blir spända och gör motstånd tillåter ni inte flödet av energi att göra er kraftfulla. Om ni vill vara till tjänst för er själva och andra, kom då ihåg detta meddelande.

Kom ihåg styrkan av att vara i flödet av det ni känner, och hur viktigt det ibland är att släppa vad helst det är som ni gör motstånd mot, så att ni kan vara i ögonblicket av det ni känner. Ni kan känna er mäktigare än ni hittills har tillåtit er själva att vara, och ni kan låta era känslor leda er på den resan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...