Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 oktober 2021  

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 oktober 2021

 

Låt Oss Vara Era Andliga Guider

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo att öppna upp ännu mer för mänskligheten, och vad vi ber om i gengäld är att ni alla öppnar upp för oss. Vi är redo att ta denna samverkan vidare, och vi kommer att göra det genom att engagera oss mer. Vi blir mer involverade i det mänskliga kollektivet genom att agera mer som era andliga guider gör och mindre som en dånande röst som kommer från himlen. Vad det betyder är att vi är intresserade av att guida er alla personligen, stå på högra eller vänstra axel och viska i ert öra.

Vi är intresserade av att bli ingivelsen, den intuitiva träffen, den inspirerade idén inom er, knuffa er alltid så försiktigt i en riktning som vi vet tjänar er. Vi har gjort tillräckligt med nedladdningar, med aktiveringar, med inställningar. Vi är redo att ta denna relation till nästa nivå. Vi inbjuder er att känna efter vår närvaro omkring er när ni tar emot denna överföring just nu, för om ni tar emot den med er känsla, snarare än ert sinne, kan ni ställa in er på vår närvaro.

Vi är överallt och ingenstans eftersom vi är ett rent medvetande. Vi är inte där uppe, någonstans, på himlen. Vi kommer från det Arkturiska stjärnsystemet, men vi är inte begränsade till den världen, och den nionde dimensionen är inte en plats, det är en vibration. Det är ett fält. Vi vill träffa er inom ett område där vi kan samexistera. Vi träffar er på natten, när ni sover och ert medvetande lämnar och reser i det astrala planet, och några av er är medvetna om dessa interaktioner. Men vi är intresserade av det vakna medvetandet hos varje människa som kommer att ha oss eftersom vi vill uppleva denna resa med er, bredvid er.

Vi vill så gärna hjälpa er i er tid av nöd, och så mycket som ni är på rätt väg, och saker och ting förbättras där på Jorden, står ni fortfarande inför enorma utmaningar i era liv och som ett kollektivt medvetande. Och vi är redo att vara mer proaktiva i detta skifte med er. Vi är redo att skapa en ännu starkare mänsklig/Arkturisk allians, och allt vi behöver för att vara effektiva är att ni släpper in oss. Vi behöver att ni öppnar upp och känner för oss, och då kan vi arbeta tillsammans mer medvetet och avsiktligt att skapa denna femtedimensionella mänskliga upplevelse som ni har hört så mycket om.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...