Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 maj 2021

 

Detta är Omedelbar Manifestation

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skickar vågor av uppskattningar för det ni har varit villiga att göra där på jorden. Ni har kunnat uthärda så mycket i namnet av medvetenhetens expansion, för det är vad det här handlar om. Det är därför vi alla lämnade Källenergi dimensionen och kom, med kraften av vår egen fria vilja, till denna galax för att skapa dessa unika upplevelser. Vi bestämde oss alla för att vara en del av denna galaktiska upplevelse eftersom vi visste att vi skulle bryta ny mark genom att få tillgång till aspekter av Källan som aldrig hade nåtts tidigare, och vi visste att vi inte kunde misslyckas.

Anledningen till att ni inte kan misslyckas är att ni är oändliga och eviga varelser; därför finns det verkligen inget att oroa sig för. Ni lyckas absolut, även när ni misslyckas. Har ni aldrig misslyckats med något och sedan senare insett vikten av det misslyckandet i ert liv? Har ni inte kunnat se hur viktigt det ögonblicket var och vad ni skapade som ett resultat? Misslyckande är bara en bedömning som ni gör på något som i slutändan bara är en katalysator. Det är en språngbräda.

Mänskligheten kan inte misslyckas, och ni kommer inte att misslyckas. Ni kommer att fortsätta växa och expandera och ni kommer att fortsätta att överträffa förväntningarna, för det är vad ni gör. Vi ser er göra det hela dagen, varje dag, och vi är ständigt imponerade av hur ni växer trots ett samhälle som inte nödvändigtvis vårdar tillväxtupplevelser. Det finns tillfällen då ni måste vara allt för er själva där på Jorden, och när ni gör det, när ni är, borde ni se hur era energifält expanderar. Det händer omedelbart.

Det är omedelbar manifestation. Det blir inte något fysiskt, glänsande föremål i det ögonblick ni bestämmer er för att ni vill ha det. Det är upplevelsen av er egen expansion att om ni kunde känna det, om ni verkligen kunde veta det, skulle ni då vara överens med oss ​​om att utvidgningen av medvetandet är vad det här handlar om. Och ni skulle inse att det glänsande föremålet bara placerades av er för att få er att ha något som var intressant och spännande nog för att ni medvetet expanderar och växer där på planeten Jorden. Ta den omedelbara manifestationen som utvidgningen av ert medvetande är, och ni kommer alltid att vara i flödet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...