Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 december, 2018

Ta emot solstånds energierna ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet
”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.
Vi är väldigt intresserade och glada att se er alla ladda ner Solstånds energierna som kommer i er väg. Vi vet att de flesta av er som är vakna firar dessa olika tillfällen i era kalendrar, och det sätter dig i ett läge av förväntan på att något bra ska hända. När du befinner dig i det läget av förväntan öppnar du dig mer för att ta emot det som ständigt kommer till dig.
Ja, du får alltid högfrekventa energier från de högre världarna. Du får alltid uppgraderingar, nedladdningar, support, villkorslös kärlek och information som kommer att tjäna dig på dina resor. Men du är inte alltid öppen för att ta emot dessa gåvor ovanifrån. Så vi vill också uppmuntra dig att alltid se dig som på en plats där du förväntar dig att något bra ska komma till dig.
Du har ställt nog med frågar, tillräckligt tillsammans i denna livstid och alla dina andra livslängder, men du har också upplevt motgångar, besvikelser, sorg och alla slags finansiella och fysiska lidanden under dessa år som du har varit på Jorden och genom alla dina många livstider. Så dina förväntningar har inte alltid varit mycket höga.
Men om du fokuserar på de energier du mottar, i stället för sakerna, och pengarna, och människorna och de möjligheter du vill få, blir det lättare för dig att ändra dina förväntningar. Och då blir det lättare för dig att ta emot.
Vi är så glada att vi får se dig ta emot det du har frågat efter och det som är din förtjänst. Det är därför vi uppmuntrar dig så mycket att göra detta till en daglig övning, och varför inte börja just nu? Gör en aktiv mottagning av dessa vackra Solstånds energier som kommer i din väg. Låt dem skölja över dig. Låt dem öppna ditt hjärta och använda dem för att skapa den verklighet som du föredrar.
Och fortsätt sedan göra det dag efter dag, efter dag. Du kommer bli förvånad och glad över hur mycket energi det finns för dig. Känn det och njut av det. Det är ditt. Du har kallat det.
Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen med dig. ”
Översättning: Bodil
 
 

Du gillar kanske också...