Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 maj 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 maj 2020

Ni är Stjärnfröna & den Galaktiska Jordpersonalen ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har varit i den här galaxen väldigt länge, och vi har kunnat etablera kontakt med varelser i varenda stjärnsystem, inklusive naturligtvis ert. Vi har kunnat fastställa att ert stjärnsystem, och er planet specifikt, är en underbar representation av alla de energier som vi någonsin har stött på.

Nu är blandningen av energier som ni har på er värld just det som gör det så utmanande att vara där. Inte nog med att ni har tillgång till alla trauman, alla känslor, alla misslyckanden i de andra stjärnsystemen, men ni har behovet också att hitta ett sätt för alla dessa olika energier att samexistera harmoniskt. Och fram till denna punkt i mänsklighetens historia på Jorden, har ni inte kunnat uppnå detta höga mål. Ni har aldrig haft världsfred med en total avsaknad av mellanmänskligt våld, och ni kanske tror att det gör mänskligheten mycket låg på den galaktiska totempålen, men det gör det inte.
Och anledningen till att det inte är så, är för att ni alla har tagit på er så mycket, att bokstavligen ingen förväntade er att vara på en nivå av världsfred vid denna tidpunkt i er evolutionära historia. Vi känner oss alla ansvariga för kaoset och oenigheten där på er planet eftersom vi alla bidrog med vår energi i den samskapande tilldragelse som satte kännande livsorganismer där på planeten Jorden. Och därför så behöver ni inte känna alls som om ni måste göra allt själva. Ni kan ta bort tyngden från era axlar och låta de galaktiska hjälpa till, eftersom vi alltid var menade att vara en del av processen att uppnå världsfred på Jorden.

Och när vi hänvisar till oss själva, talar vi om oss alla som kommer från andra stjärnsystem. Jordexperimentet är vårt ansvar, och de av er som är där i köttet är markpersonalen. Ni är stjärnfrön. Ni är ljusarbetarna. Ni gör skillnaden och förändringen med detta galaktiska experiment, och vi och de andra som är som vi, är era medhjälpare från fjärran, långt långt borta. Vi föreslår att ni lutar er mer mot oss och inser att vår hjälp inte är inblandning; det är samarbete. Det är ett medskapande, och det är på tiden att de av oss i andra stjärnsystem och andra dimensioner tog en större roll i skapandet av världsfreden där på Moder Jord.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med glädje haft kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

 

Du gillar kanske också...