Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 augusti, 2023

 

Lions Gate Portal & Aug. Full Moon Energies ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi är mycket glada att kunna meddela att ni alla har hanterat energierna från Lions Gate-portalen väldigt bra. Vi förstår hur livet där på jorden kan bli lite knepigt minst sagt när du har mycket energi som kommer in, och nu är det verkligen en av de gångerna. En av fördelarna du har med att veta om Lions Gate, är att du får förbereda dig för inflödet av energier, och du tenderar att göra detta på fullmånekvällar också. Och så, du har både fullmåneenergierna och Lions Gate-energierna, och augustienergierna närvarande i detta ögonblick, och du förankrar dem i.

Du kan känna dig tröttare, men du kan också känna dig fast. Du kanske känner för att göra många saker eller ingenting. Det finns inte ett perfekt svar som alla borde ha på vad som händer där energiskt just nu. Du kan också förvänta dig att uppleva mer av en önskan vid denna tidpunkt att jorda och att få kontakt med Moder Jord. Dessa saker är naturligtvis alltid viktiga, men eftersom du gör detta arbete för resten av mänskligheten, kommer du att känna dig mer sugen på att sitta eller ligga ner, eller åtminstone gå barfota på Moder Jord för att förankra dessa energier för resten av kollektivet.

Nu kommer du också att se många människor gå igenom rotchakrarening vid denna tidpunkt, och det känns inte alltid så bra i den fysiska kroppen. Därför, om du eller någon du älskar går igenom en tung utrensning, förstå bara att mer utrymme i det fysiska skapas för det icke-fysiska, för det energiska. Och dessa utrensningar är nödvändiga så att du rent kan köra energierna genom dina chakrasystem helt och hållet. Dina chakran uppgraderas ständigt, och din medvetenhet om vad du känner i dina chakran har aldrig varit viktigare än den är nu, eftersom du kan förstärka de goda känslorna och få en snabbare manifestationstid. Du kan också snabbare rensa bort de inte så bra känslan från dina chakran och känna dig klarare, mer energisk och mer i samklang med dina gåvor som ett resultat.

Du kommer att fortsätta att se massuppvaknandet som sker på planeten Jorden, inte bara på grund av e.t. och UFO-avslöjandet fortsätter, men också för att ni är redo nu som ett kollektiv, och det är dags i detta universum för ett gigantiskt skifte för oss alla. De av er som har varit vakna ett tag har väntat på dessa tider, och allt arbete som ni har gjort på er själva ger resultat. Vi är glada att kunna ge dig dessa uppdateringar, och vi inbjuder dig att checka in med oss direkt själva, för som vi har sagt är du mer öppen nu än någonsin för dina gåvor. Och med din chakrarensning, och med alla energier närvarande, är de som vi mer tillgängliga för de som du, och vi har mycket mer att säga om väldigt många saker. Fråga oss direkt så får du dina svar på ett eller annat sätt. Vi garanterar det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *