Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton , 21 januari, 2020

Det Arkturiska Rådet, 21 januari 2020

Via Daniel Scranton 

Telepatisk Kommunikation med Oss

 

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har upptäckt nya sätt att ta kontakt med de av er som önskar ha den kontakten med oss. Vi vet att ni litar fullkomligt på er teknologi för att hålla kontakt med varandra, men vi använder inte någon teknik för att tala med våra husdjur och andra djur. Ni är i själva verket mer benägna att småprata med era djur telepatiskt. Ett av de sätt som vi har nått ut till er på, är i de stunder när ni kommunicerar med ett av era husdjur eller något annat djur som ni önskar få kontakt med.

Vi kommer att smyga in något under dessa interaktioner. Vi gör det regelbundet, och nu ber vi er att vara uppmärksamma på vad ni öppnar upp er för när ni kommunicerar med djurriket. Några av er kommer även att kommunicera med träd, växter, blommor och alla andra medlemmar av växtriket, och även då kommer vi att smyga in ett budskap bara för dig.

Nu är det viktigt för er att inse att telepatisk kommunikation är verklig, och att ni kan få ett clairaudient eller ett claircognizant meddelande när ni är avslappnade och när ni har släppt era mentala spärrar. Och naturligtvis kan ni få ett meddelande genom clairsentience och genom clairvoyance.

Vi har många sätt att leverera meddelanden till er på, och ni har många sätt att ta emot och tolka dessa meddelanden på. Det sätt som denna kanal talar för oss just nu, är bara ett av sätten som vår energi kan översättas till något som är användbart för er alla.

Vi vill fortfarande att ni ska försöka få kontakt med era växter och djurvänner. Vi vill att ni förväntar er att få något i gengäld från dem, men också att ni gör er uppmärksamma på vad ni mer kan få, eftersom vi alltid kommer att försöka få mer och mer kontakt med alla er som är intresserade av att få kontakt med oss. Och vi vet att fler och fler människor tror på möjligheten av den förbindelsen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krog

 

 

 

Du gillar kanske också...