Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton – Två, 21 maj, 2023

 

 

Du blir bättre lärare, healers och guider ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar inom oss själva efter åtkomstpunkter till mänsklighetens medvetande. Med andra ord letar vi efter det vi har gemensamt med dig för att bättre komma på samma våglängd som var och en av er som är öppna för oss. Vi försöker hitta det som binder oss samman innan vi försöker ge dig den senaste överföringen av energi och information, eftersom vi inte vill att det ska gå över ditt huvud. Vi strävar också efter att ha störst effekt med minsta möjliga ansträngning och energi. Detta hjälper oss att hjälpa fler. Man kan kalla det en kommunikationsstil, men egentligen handlar det om effektivitet. Vi vill som sagt nå så många som möjligt och vi vill att påverkan ska bli så stor som den kan bli.

Vi vet att du vill detta också, och så på det sättet lär vi dig hur du kan bli bättre lärare och guider till dina medmänniskor. Ni har lärt er av oss hela tiden, även om de flesta av er har varit omedvetna om att detta har varit en läxa, förutom en healing och så mycket annat. Varje sändning som vi ger dig är tänkt att göra oss mindre och mindre relevanta och mer och mer föråldrade. Det skulle vara en sann prestation av våra roller, eftersom det skulle innebära att ni inte behövde oss längre, och det skulle vara fallet eftersom tillräckligt många av er skulle ha blivit mästare och den mest mästerliga av lärare, healers och guider till den allmänna befolkningen där på jorden.

Du behövs mer än du inser, och det händer alltid mer än vad dina sinnen kan förstå. Vi är inte de enda som har denna effekt på er, och vi arbetar tillsammans med andra varelser och grupper som också försöker skapa mer mästerskap inom er. Och tillsammans arbetar vi synergistiskt, för vi har inte alla svar, och vi har inte alla de erfarenheter som krävs för att kunna vara till störst tjänst. Därför är partnerskap och samarbete så viktigt. De är viktiga här i det icke-fysiska, och de är viktiga där, eftersom du försöker nå fler människor och att bli mer av det kollektiv som vi har döpt till ’The Awakened Collective’.

Genom att arbeta som ett kollektiv utför du mirakel. Du kan flytta berg, och du kan göra vad du än vill eftersom du har fullt stöd från alla tjänstevarelser i hela galaxen och universum. Vi vet att mänskligheten kommer att lyckas, trots hur den ibland ser ut där nere på jorden, och vi vet det eftersom vi inte bara har tro på dig, utan vi har också tro på oss själva och alla hjälpare här i de högre världarna.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *