Vivamus via Kjerstin Sisilla 22 januari 2020

Vivamus via Kjerstin Sisilla 22 januari 2020
 
Jag är Vivamus. Jag gläds över att allt på Jorden förändras/vänds ut och in i denna stund. Ni vet att förändringen redan är här, men har ibland svårt att tro på den. De avslöjanden som nu kommer till ytan får eventuella tvivlare på Ljusets återkomst att nästan tappa andan av hänförelse. Förutspår Jag Vivamus. 
Trots det synbara kaoset börjar en känsla av frid lägga sig över jordytan. Den friden mina vänner startar i era hjärtan. Ni har genom ert innersta funnit friden i er själva, genom er själva, ert Högre Jag/kontakten med er essens. Njut av den friden, njut av vilan i ert inre. Många av er kommer utifrån ert eget val att vara mycket involverade i arbetet med Gaias fortsatta utveckling. Passa på att återhämta er, att ladda batterierna med friden och kärleken som ni kan ta emot stora portioner av nu, från ert Själv och från oss, era ständiga medhjälpare. 
Var stolta över er själva och vad ni har uträttat och njut av stunden. Ni är aldrig ensamma, ni har nu nära kontakt med varandra, ni Ljusets bärare. Ni står där alla enade inför Moder Gaias förvandling. Ingen av er är mer värd, ni är alla likvärdiga har ni förstått. Ni gör det uppdrag som ni en gång anmälde er till. Ni är enastående starka, enastående vackra där ni står i Ljusets strålar.
 
Jag älskar er alla och följer er ständigt tillsammans med era andra Vänner här, nära er.

Du gillar kanske också...