Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juli, 2022

 

De framsteg du gör som det uppvaknade kollektivet ∞

The 9D Arcturian Council kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att se hur så många av er hittar era vägar, era sanna kallelser, och vi ser också att så många av er som har upptäckt vad ni nu och här är och agerar utifrån den kunskapen. Vi älskar att se någon av er vara i linje med ert sanna jag. När ni aktiverar de aspekter av er själva som vet ni hur de ska göra det ni vill göra, byggs ert självförtroende upp, och ni blir mer benägna att agera utifrån era inspirerade idéer. Du gör enorma framsteg där som ett Uppvaknat Kollektiv. Du har flyttat så mycket energi på sistone, och du har tagit din uppmärksamhet från politik, virus, konspirationsteorier och allt annat som har hindrat dig från att veta vad ditt verkliga uppdrag är där på jorden.

Och du har blivit suverän. Du har aktiverat ditt lemuriska jag, ditt atlantiska jag, ditt egyptiska jag. Du har aktiverat den inre prästen, prästinnan, shamanen, trollkarlen, häxan och oraklet. Du har blivit det jag som du bestämt dig för att vara för dina medmänniskor, och det märks. Du, som det uppvaknade kollektivet, flyttar nålen för det mänskliga kollektivet genom att kliva in i dessa roller med tillförsikt, med säkerhet, med en önskan att hjälpa och läka. Du är där för att leda och vägleda; du är där för att hjälpa till att läka; du är där för att älska, att förlåta. Och som empatiska varelser är ni där för att veta att medkänsla är vägen.

Och när du leder dina medmänniskor in i den femte dimensionen, kom bara ihåg att det tog dig tid att komma dit du är just nu. Och även om det inte tar lika lång tid för de som är nyvakna att komma dit du är, är de fortfarande på en resa. Det här är trots allt en resa. Det är ett maraton och inte en sprint. Ditt tålamod med dina medmänniskor kommer att löna sig i enorma utdelningar. Din förmåga att vägleda dem bör aldrig ifrågasättas, och om du kommer på att du ifrågasätter om du har vad som krävs, kom ihåg att detta är en ny resa.

Resan att lita på er själva är en resa som också kommer att ta tid. Resan att komma ihåg vem du är som den ledare som du alltid var tänkt att vara är lång. Så ha tålamod med er själva och era medmänniskor, och vet att ni gör den inverkan ni tänkt göra. Var också medveten om den inverkan som du ännu inte har gjort men med största säkerhet kommer att göra, och vet att du kommer att få all hjälp du behöver från de högre världarna i dessa ögonblick. Det kommer att finnas visst tvivel inom er, men mindre tvivel, och ni kommer att bryta igenom alla de självpåtagna barriärerna, alla begränsningar, och ni kommer att resa er upp och stiga och leda mänskligheten in i den femte dimensionen. Så mycket vet vi är sant, och vi fortsätter att känna de framsteg ni alla gör som det uppvaknade kollektivet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...