Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april 2019

MER STÖD FÖR ÄNSKLIGHETEN ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har perspektivet på vad ni alla lever, vilket gör att vi kan vara optimistiska. Vi förstår varför ni inte alltid kan ha samma optimism för mänskligheten, men eftersom vi kan se så mycket och känna så mycket, kan vi mäta era framsteg bättre än ni kan genom att titta på de olika historierna i nyheterna. Det finns en hel del stöd som också skickas till er av nya grupper av varelser, varelser som aldrig har uppmärksammat Jorden tidigare.

Dessa är varelser utanför er galax som har känt sig dragna till att komma och inte bara observera utan också erbjuda energi stöd. Det finns flera grupper, ingen av vilka ni har namn för, men ni skulle uppleva dem som kärlekssköldar, vara inslagna i det mest bekväma plagget ni kan föreställa er och känna värmen och kärleken komma från utsidan och in.

Det finns också mer stöd som kommer till er på ytan från de varelser som lever under Planetens yta. De är lite mer avancerade än er och så kan de erbjuda en enorm mängd stöd. Och nyligen har de börjat inse att det var en del av deras roll och deras uppdrag att vara där för resten av mänskligheten.

Ni får också så många nedladdningar från er sol just nu och dessa nedladdningar kommer att nå er vid de lämpligaste tiderna. Och anledningen till att vi berättar om allt stöd ni har bakom kulisserna är att ni måste ta bort en del av era bördor från era axlar som det uppvaknade kollektivet ni är. De av er som tar emot denna överföring är vakna och det finns många fler som inte tar emot det direkt, men de kommer att ta emot det genom er alla när ni knackar på i det nätverket som ni skapar med de andra ljusarbetarna på planeten.

Vi är ganska säkra på att det här är det största stöd som mänskligheten någonsin har haft, att ni tar emot nedladdningar och energi vågor som jorden aldrig har sett och att ni gör det bästa ni kan med allt. Det är också uppenbart för oss alla. Ni kan inte begära för mycket av er själva just nu på grund av all behandling och röjning som ni gör. Ni måste göra plats för de energier som kommer in. Var så snälla och var inte så fixerade av vilka åtgärder ni behöver vidta, vilka åtgärder ni ska ta och vilka åtgärder som mänskligheten kräver att ni ska ta och låt er stödjas för en förändring.

Det är er vibration som är er största gåva till mänskligheten. Tag mycket god hand om er själva.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...