Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juni, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi har varit exalterade över detta ögonblick som är över er; det här tillfället med energin från ”solståndsvågen”. Nu är den här och den har den önskade effekten på mänskligheten. Ni tar emot dessa högfrekventa energier och vi kan se att majoriteten av er som är uppvaknade, accepterar dessa energier in i era energifält och era fysiska kroppar. För några kommer det att ta lite längre tid att öppna upp, men slutligen kommer de att göra det.
För de som sover, kommer dessa energier att vänta i deras energifält på ett passande tillfälle. De av er som är redo för mer transformation, har väntat på att ta emot dessa energier och nu när ni har energierna inpå er, är det några ”biverkningar” som ni måste hantera.
Till exempel, så kommer en del av er att behöva sova mer och några av er kommer att sova mindre. Några av er kommer att äta mer och några kommer att äta mindre. Några av er kommer att känna er euforiska och andra kommer att känna smärta. Det är inte en respons som är den rätta. Ni är inte alla på ”samma plats” och ni har inte alla haft samma livsupplevelser, i det här livet eller i alla de andra. Så, energierna kommer att påverka er olika och alla ni kommer att få precis det ni behöver.
Den här energivågen designades för att tjäna och för att få till stånd mer av de transformationer som ni har bett om. Den kommer också att dra upp några tidigare-liv-kopplingar, speciellt till Atlantis och ni kommer att känna effekten av detta under en ganska lång tid. Det finns mycket i denna våg att assimilera. Så ni kommer att vilja vätska upp, vila och jorda er själva. Ni kommer att vilja låta er själva känna allt som kommer upp för er, som alltid.

Men, ni kommer att vilja lägga särskild uppmärksamhet på hur det som ni upplever, kommer att påverka er relation till andra. Den bästa möjliga effekten, är att ni kommer att känna er mer öppenhjärtliga, mer kärleksfulla, ha större medkänsla och att ni kommer att ha en större önskan att nå ut till andra i den förbindelse som redan finns, men som ibland behöver ”främjas” lite. Det är en av de många effekter som den här vågen kommer att ha på er.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har glatt oss över att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...