Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 22 juni, 2018

Fader/Moder Gud            

Fredag 22 juni 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Idag är det ljusets högtid för många på vår Jord. En dag när ljuset lyser extra starkt på vår kära Moder Jord. Solen värmer henne med sina solstrålar och låter allt får sin beskärda del av ljuset.

Jag är källan till allt ljus, det är ett kärleksfullt ljus som tillhör allt och alla som är skapat i Universum. Även den minsta lilla partikel har ett ljus inom sig. Tillsammans är vi ett stort ljus i rymden, ett stort evigt ljus.

Jag kan se att era ljus i era kroppar har vuxit och jag kan se att de fortfarande växer. Det är en vacker syn som gläder mitt hjärta. Vår vackra Moder Jord lyser nu i många färger och hennes ljus och glädje väcker upp er nu kära människor på Jorden. Ni är omgivna av många ljuspartiklar nu och de fastnar lite här och där i era kroppar och på marken som ni trampar på. Ni står inför er egen förvandling till de ljusväsen som ni en gång tillhörde. Det kan ta lite tid men förvandlingen i era kroppar och på er jord har redan startat. Ni dras alltmer in i ljuset kära barn på Jorden. Ljuset hjälper er nu att finna ert hjärta och ert mål i livet. Stilla er lite varje dag nu kära barn, det är viktigt för er att finna ron och stillheten i ert inre. Det är där ni finner de bästa råden för er fortsatta vandring mot ljuset. Naturligtvis är det frivilligt kära barn, men de flesta av er har valt att åter träda in i ljuset tillsammans med Moder Jord.

Det är dags att fira ljusets ankomst och förbereda för dess inträde. Detta gör du genom att stå stadigt med båda fötterna på Jorden och följa din inre röst. Du behöver ha tillit till dig själv och dina egna upplevelser. Det är mycket som händer och sker inom dig och du behöver landa och förankra detta i din kropp och ditt sinne. Själen knackar nu hårt för att porten ska öppnas, så att den fritt kan röra sig i din kropp och styra det som händer och sker med dig nu. Öppna porten kära barn på Jorden, det är dags att släppa själen fri och låta ljuset ta en större plats i din kropp. Tillsammans vandrar ni in i ljuset och blir en del av dess kraft.

Jorden är på väg hem och så är ni kära barn på Jorden. Ert hem i ljuset har länge stått och väntat på Er. Det lyser nu förväntansfullt på många platser i Universum, där de väntar hem sina barn av ljus och kärlek. Det är det ni är kära barn på Jorden, ni är barn av ljus och kärlek som har varit på en lång upptäcktsfärd men nu har bestämt er för att återvända hem till era kära ljusfamiljer. Stor glädje råder nu på båda sidor, även om ni kanske inte upplever det så mycket än så finns det där i ert hjärtas innersta skrymsle. Det sjuder av glädje för det förnimmer det starka ljuset som har nått Jorden idag och det vet att det är på väg hem. En lång tid av glömska är över och ett nytt medvetande har fötts på Jorden. Det är detta medvetande som har gömts i era hjärtan och som nu bankar på dörren för att komma ut. Det vet att dess tid är kommen för att åter träda fram och blir ett med allt som är. Så än en gång mina kära barn på Jorden – Öppna porten, tiden är kommen för ljuset att åter träda in i ert liv.

Jag är Fader/Moder Gud och jag älskar Er så mycket! Mitt ljus sprids nu över Jorden och väcker upp allt som behöver väckas upp.

You may also like...