Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 augusti, 2022

 

Ta en sida ur den arkturiska boken ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fått vår egen sorts fart i att trolla fram och skicka energier till er alla där på jorden. Vi har blivit upplivade av processen att skicka ned dessa energier till ert dimensionsplan, och vi är så stolta och glädjefulla av att se de av er som kan ta emot dessa energier och sedan gå vidare och skapa med dem. Vi omkalibrerar alltid energierna för att passa det exakta ögonblicket då de kommer att skickas till dig, inte för att vi är perfektionister, utan för att vi vet hur viktigt det är att vara exakt.

Och vi skulle älska att ni alla tar en sida ur den arkturiska boken och är mer exakta med vad ni erbjuder energiskt. Vi vet att många av er kämpar med det konceptet, för ni vet inte ens vad det betyder, och vi säger till er som kämpar att ni bara behöver spendera mer tid i tysthet med slutna ögon.

De tillfällen då du är ensam med slutna ögon, att sitta i tystnad, kan vara meditation, men de kan också vara tillfällen då du bearbetar känslor. Det kan vara tillfällen då du dagdrömmer. Det kan vara tillfällen då du omkalibrerar dina egna energier. Du kan ägna den tiden åt att skicka helande energi, eller så kan du ägna den tiden åt att ta emot den från kollektiv och varelser som vi själva.

Ju mer du kan känna att det händer inom dig, desto lättare blir det att vara mer exakt i dina erbjudanden och i skapandet av din verklighet. Ett av de sätt som nu finns för dig att vara ganska slarvig är genom att lägga din uppmärksamhet utanför dig själv på vad andra gör, tänker och säger. Det är trevligt att vara nyfiken på andra människor, men vi gillar inte att se någon av er ge bort er kraft. Om du var religiös skulle du ge bort din makt till en person av tyget (präst), eller en påve, eller någon annan religiös ledare.

Och eftersom det är så mycket lättare nu för vem som helst att påstå sig vara auktoritet i vad som helst, är det också lättare att sugas in i någon annans berättelse. Och vi vill bara se fler av er bryr sig om att vara exakta med energin som ni erbjuder och energin som ni har inom er. Vi skulle vilja se dig bry dig mer om energierna du omger dig med, och vi skulle verkligen vilja se dig bry dig mer om det än vad någon säger på Internet om lite insiderinformation som de fått från en anonym källa.

Vi berättar detta för att vi bryr oss om dig. Vi berättar det här för att vi älskar dig och vi vill se dig frodas. Vi vill se dig bli mer av dig, och du kan bara verkligen använda de energier som står till ditt förfogande nu om du uppmärksammar vad som händer inom dig mer än du uppmärksammar vad som händer utanför du. Vi förstår att det är knepigt att göra detta när det finns så många sätt som du har nu för att rikta din uppmärksamhet på något eller någon utanför dig.

Och så, allt vi kan säga till dig är att vi bjuder in dig att prova något annorlunda. Titta inuti. Känn inombords. Och generera inom er själva det som ni vill se utanför er. Du har observerat tillräckligt nu. Det är dags för er alla att skapa och vara exakta i era erbjudanden men obundna till det som kommer tillbaka till er. Det är sant andligt mästerskap, och det är vad vi ser er alla i färd med att bli.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...