Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april, 2023

 

We’re Giving You Channeling Attunements ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid på jakt efter nya rekryter, efter individer som vill arbeta med oss. Det finns många sätt på vilka du kan arbeta med detta speciella Arcturian Council, eftersom vi är icke-fysiska nu, och därför arbetar vi med så många på det astrala planet, och vi kanaliseras också genom andra människor, förutom den här, men vi kan också arbeta med dig i projekt som du kommer på.

När du har en idé där på jorden för ett nytt företag, till exempel, kan du gå till en riskkapitalist för att få lite startpengar. När du vill hjälpa mänskligheten att höja sin medvetandenivå där på jorden, kommer du till oss för en unik cocktail av energier som hjälper dig att göra just det. Om du har idéer för att göra livet bättre där på jorden för alla, kan du också komma till oss, och vi kan dra i några icke-fysiska trådar för att få igång dina idéer.

Vi vill arbeta med dig. Vi älskar att lära dig och berätta vad som händer, men vi är verkligen intresserade av samarbete, och vi söker alltid efter fler kanalister för vår energi, fler som vill tala för oss på det sätt som Daniel här gör. Du kan göra det här, och världen behöver din röst, för var och en av er kommer att rösta oss olika för att ni är olika, och det är okej.

Det är kombinationen av dig och din kroppslighet och oss och vår icke-fysiska natur som gör något nytt och något kraftfullt, och du kommer närmare och närmare att kunna kanalisera oss varje gång du får ett av dessa meddelanden, eftersom dessa meddelanden infunderas med energier som anpassar dig, energier som gör dig till den idealiska kandidaten att arbeta närmare, mer direkt med oss. Och det är mer sannolikt att vi kommer genom någon som vill vara till tjänst, som är ren av hjärtat.

Och så, när ni fortsätter att arbeta på er själva, gör ni er själva också bättre ledningar för oss och vår unika vibrationssignatur. Så du förstår, du kan arbeta med oss på otaliga sätt, och vi är öppna för alla förslag. Vi älskar att höra från var och en av er, och vi ser fram emot den dag då fler av er kan höra, eller åtminstone känna, våra svar.

Vi arbetar alltid, letar alltid efter en vinkel att komma in i, att smälta samman med en annan människas medvetande, för att vi vet att vi kan hjälpa, och för att vi vet att mänskligheten behöver så mycket hjälp som du kan få. Det är dags för mänskligheten att sträcka sig ut och att nå in i det som är på en högre nivå av medvetande. Ni kan alla göra en sådan enorm inverkan på er värld, bara genom att sitta och blunda, andas och öppna upp för varelser och kollektiv som känns som kärlek, som Källa, som högre frekvensenergier som regnar ner över er.

Vi är inte ensamma. Du kan kanalisera Plejadier, Sirianer, Andromedaner, Uppstigna Mästare, Ärkeänglar och så många andra som bara vill hjälpa till. Vi är alla här för er att skapa tillsammans med och att leka med, och vi betraktar er som våra vänner och våra kollegor, där nere i skyttegravarna, som gör det hårda arbetet. Och vi vill försäkra dig om att allt det hårda arbetet kommer att belönas.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *