Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2021 Gör detta för att befria er från förtryck

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2021

 

Gör detta för att befria er från förtryck

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se vad mänskligheten kommer att göra när ni har befriat er från de begränsande övertygelser som vi kan känna tynger ner mänskligheten i dessa tider som ni lever i just nu. Vi vet att livet inte är lätt där på Jorden, och vi vill inte få det att verka som om vi känner att det skulle vara väldigt enkelt för er att bara släppa de begränsande övertygelserna vi hänvisar till just nu. Men sanningen är att vi känner att så många människor är förankrade vid denna tidpunkt till tron ​​att de är mer förtryckta än de är bemyndigade. Så många på er planet känner sig mer som offer än de känner sig starka av sanningen att de är Källans energivarelser.

Och vi inbjuder de av er som verkligen är vakna, som absolut vet att ni är Källans energivarelser, att leda mänskligheten in i denna nya gyllene tidsålder, en tid där alla kommer att veta vem de verkligen är, och alla kommer också att veta vem alla deras medmänniskor är. Det kommer att vara den tid då vi kan se vad ni verkligen är kapabla att skapa, vara och göra där på jorden, och det är spännande för oss.

Men under tiden uppmuntrar vi de av er som förstår vem ni verkligen är att visa vad som är möjligt för era medmänniskor genom att vara i er makt, aktivera er gudomlighet och leva ett liv i frihet, ett liv i glädje, ett liv av villkorslös kärlek. Många i er värld tror just nu att kunskap är makt. Så många har satt sin tilltro till en berättelse, en berättelse som har kokats upp av en eller flera andra människor, och vi vill berätta att även om alla skildringar som presenteras just nu på Internet var sanna, skulle er makt fortfarande ligga i er förmåga att villkorslöst älska alla skurkarna, alla människor som bär de svarta hattarna, alla folks fiender.

De är era uppdrag. Ni är där för att älska dem i rätt riktning igen, och nej, de kommer inte alla att välja att komma tillbaka till ljuset, och det är okej också. Det är deras fria vilja, men vi kommer alltid att rekommendera att ni använder er fria vilja för att visa er själva och andra hur kraftfulla ni är, och att berätta för världen att er kraft kommer från ert hjärta och inte från ert sinne.

Er kraft kommer från er förmåga att vibrera medvetet, inte er förmåga att marschera eller protestera. Ni har förmågan att åstadkomma de massiva förändringar som ni ser utlovade av samma individer som kommer att fortsätta att peka finger på orsakerna till problemet utan att erbjuda den enda lösningen. Dessa massiva förändringar kommer eftersom det väckta kollektivet kommer att välja kärlek gång på gång. Det är ert uppdrag, och vi vet att ni klarar det, för när vi ser er ser vi bara vilka ni verkligen är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...