Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 juni 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 juni 2021

 

Större Agendor, Nya Rekryteringar och Husdjursprojekt – 9D:s Arkturiska Råd – Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket generösa med våra erbjudanden till er alla, och vi märker hur vår generositet påverkar er på ett positivt sätt. Med andra ord, när ni får mer är det mer troligt att ni ger mer av det ni har. Det är inte bara människans natur; den naturen finns hos alla varelser och kollektiv i hela detta universum. Vi ser er erbjuda mer av er själva till andra och sprider energierna ni får, och vi märker hur uppfyllda det får er att känna. Det är mycket tillfredsställande att vara i flödet av högre energiers frekvens.

Och eftersom ni visste att ni kom till denna livstid och ville vara till tjänst, och att ni ville låta dessa energier flöda, så har ni också den känslan av uppfyllelse och tillfredsställelse. Ni ville hjälpa mänskligheten att utvecklas precis som vi gör, och det är det som gör er till så perfekta mottagare av det vi har att erbjuda er. Nu, när anslutningen har upprättats och energierna går till er och genom er, kan ni ha önskemål. Ni får bestämma vart ni vill att energierna ni får ska gå och vad ni vill att de ska handla om. Med andra ord, ni är där för att heala mänskligheten, men alla har sin egen individuella önskan när det gäller det.

Vissa vill hjälpa de krigshärjade länderna och andra vill hjälpa de länder som drabbas av hunger, torka eller just har haft en naturkatastrof av något slag. Andra fokuserar främst på världens barn. Vissa vill verkligen hjälpa mänskligheten genom att hjälpa miljön som ni alla delar, och andra gillar verkligen att hjälpa djuren, som naturligtvis är där för att hjälpa människorna. Så indirekt handlar det om att hjälpa mänskligheten, oavsett vad ni än är intresserade av.

Det finns specifika energier som är bättre anpassade till dessa olika önskningar, och det är till hjälp för oss och för er när ni säger era önskningar högt till oss, även om vi inte har fysiska öron. Ni skickar fortfarande energin genom ljudet, genom orden, genom den avsikt som orden bär. Vi vill arbeta med er alla mer direkt. Vi vill rekrytera er och vi vill att ni ska veta att vi är intresserade av alla era husdjursprojekt där på planeten Jorden.

Vi vet att ni kommer att vara tillgängliga för de större projekten också, och vi vet att ju mer ni får till dessa husdjursprojekt, desto bättre kommer ni att ta emot för de större agendorna med att hjälpa mänskligheten att förändra medvetandet, och hjälpa mänskligheten att officiellt bli del av den galaktiska gemenskapen. Vi vet att vi redan arbetar med så många av er, men vi ser fram emot att också arbeta med de nya rekryteringarna.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...