Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 19 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 19 juni 2021

 

Människor i Alla Universum, Verkligheter och Tidslinjer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi samlar in tillräckligt med data för att stödja alla människor på alla tidslinjer, i alla verkligheter och universum. Vi har utvidgat omfattningen av den hjälp vi erbjuder just nu till att inkludera de människor som inte finns i er verklighet, på er tidslinje eller i ert universum just nu. Vi vill att ni ska förstå hur viktigt det är, eftersom alla versioner av er får hjälp. Ni växer inte bara som individen i er fysiska kropp just nu. Även tidigare och framtida versioner av er hjälper er att utvecklas och stiga.

Därför kan ni ta bort tyngden av världen från era axlar. Ni kan koppla av mer och veta att er utveckling är en naturlig process. Det behöver inte vara en kamp. Det behöver inte inkludera att ni går igenom en serie prövningar och motgångar. Det kan vara ganska lugnt och enkelt. När ni börjar förstå att er medvetenhetsutveckling är oundviklig och att den gynnar alla varelser i alla universum, kan ni också acceptera tanken att ni inte behöver göra någonting just nu. Ni behöver inte bevisa er värdighet att stiga upp.

Ja, ni är där för att hjälpa, men den hjälp som ni ger till andra människor är genom förhöjning av ert medvetande; det är inte genom att slutföra uppgifterna. Nu, när vi har fokuserat på dessa andra versioner av er, har vi kommit att uppskatta detta mänskliga kollektiva medvetande som vi tilltalar just nu genom kanalen här.

Vi är mycket imponerade av er tillväxt och utveckling; vi vet att våra energiöverföringar har hjälpt, men det finns också många andra underbara lärare där ute som hjälper er att höja er vibration och bli mer av den ni verkligen är. Ni är redan ert femte dimensionella jag och i varje ögonblick på varje dag känner ni igen den sanningen och släpper idéer, tankar, övertygelser och fasta energier som håller er tillbaka från att känna er själva som era sanna jag.

Tänk er att ni är väldigt het. Det är en särskilt varm och fuktig dag, och ni bär flera lager kläder, inklusive några ganska tjocka. Det sätt som vissa människor gör för att svalna av är att börja bygga en luftkonditionering från grunden när det enklare och snabbare sättet är att bara ta bort några klädlager. Det är vad vi säger er just nu. Så är fallet med er andliga utveckling. Det behöver inte vara svårt, och ni behöver inte göra något på det mest utmanande sättet. Ni behöver inte bevisa att ni är smart eller kan räkna ut hur man bygger en luftkonditionering eller något annat från grunden.

Ta den enkla vägen och på ett medvetet sätt ställ in på alla de andra jagen och vad de får just nu, vad de har kunnat uppnå när det gäller deras vibrationer, och vet att ni också hjälper varje enskild en av dessa andra er. Ni tjänar alltid, oavsett hur det kan se ut, och bara genom att ta emot denna överföring just nu hjälper ni er själva, alla era medmänniskor och alla andra i hela multiversumet. Detta är en underbar tid att leva och vara i en människokropp på jorden, på grund av all denna hjälp och all den transformation som kommer att följa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...