Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april 2019

Det Arkturiska Rådet

Daniel Scranton, 30 april 2019

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har länge varit medvetna om att ni har uppnått en beredskap för nya nedladdningar, men förstå att dessa beslut inte är upp till oss att ensamma bestämma om. Vi kommunicerar med andra råd och kollektiv, och tar sedan kontakt med ert högre jag och lägger fram våra förslag för nästa uppsättning nedladdningar. Det är inte alla högre jag som alltid är överens med oss i den nionde dimensionen. Så då ger vi nedladdningarna till dem av er som har gett oss tillåtelse från ert högre jag.

Vi ser er som ert högre jag, men när vi kontaktar den aspekten av vilka ni är, är ni inte alltid medvetna. En del av er har en direkt samverkan med oss, och ni kommer ihåg dem. Andra reser till vår dimension under sömnen och samverkar med oss där, men de flesta är omedvetna om dessa interaktioner.

Den senaste uppsättningen nedladdningar som har kommit in till dem som har samtyckt till att ta emot dem, handlar om att föra in mer av energierna från Orion-Systemet. Orion-Systemet har varit hemvist för några av de djupaste, mörkaste ögonblicken i galaktisk historia, men slutligen segrade det goda. Observera att vi inte sa ”segrade ÖVER det onda.” Det goda besegrade inte det onda i Orion-Systemet. Det goda förstorade sitt ljus i en sådan utsträckning att det uppstod massiva omvandlingar till ljuset. Så, när ni tar emot dessa nedladdningar kommer ni att få allt detta, men ni får också resten.

Ni får också förtrycket, slaveriet, kriget och allt det andra. Det innebär att det kommer att bli en del bearbetning av dessa nedladdningar, men i slutändan kommer det att finnas stora mängder samverkan, och det kommer att finnas ännu större mängder av ljus som ni kommer att ta emot. Så om ni börjar ha drömmar eller minnen av dessa livstider i Orion-Systemet som var så betydande, då vet ni att ni var en av dem som gav detta medgivande från ert högre jags perspektiv. En del av er kan fortfarande ha gett sitt samtycke och kommer att få nedladdningarna, men kommer inte att packa upp dem förrän ni är redo.

Hur som helst, vi vet att alla ni som har tagit emot nedladdningarna kan hantera dem, och att de i slutändan kommer att bringa fred och harmoni till det mänskliga kollektivet, för om Orions invånare kunde göra det, då kan vem som helst göra det.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...