Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 februari, 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton
4 februari, 2022

 

Villkorlig & ovillkorlig kärlek ∞ 9D:s Arkturiska Råd via Daniel Scranton, 4 februari 2022

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat förstå mänsklighetens fascination av att bli sedda och hörda. Ni vill att de bästa delarna av er ska presenteras för världen. Ni vill bli sedda för den ni vet att ni kan vara när ni är som bäst, och ni vill uttrycka saker som ni vet kommer att ge er mest erkännande. Denna cykel av villkorlig kärlek och erkännande, börjar i mycket tidig ålder.

Era föräldrar var med största sannolikhet stressade, hade ont om tid och pengar, och om de bara kunde få er att göra det de trodde att de behövde, då skulle de komma dit de behövde komma eller kunna sova. Så de belönade er för det de ansåg vara ett bra beteende, och straffade er för sådant de ansåg vara dåligt.

Många av er fick höra samma historia om att få Julklappar eller att komma till Himlen, och visst blev ni också straffade i skolan för att ni gjorde sådant som kändes naturligt för er. Om ni skrattade, pratade eller sprang runt när ni inte skulle det, kunde ni få kvarsittning eller något ännu värre.

Ni har gjorts till att bli människor som ska behaga, men nu har ni möjlighet att dela en ögonblicksbild av ert liv med andra, men de flesta delar egentligen bara med sig av det som är bra, de bästa ögonblicken. Vi förstår det nu, men vi vill vi övertyga er om att det är så mycket viktigare att få det erkännandet inifrån. Det är så mycket viktigare att känna det man vill känna, än att få de där gilla-markeringarna och positiva kommentarerna.

Ni vet hur det känns att vara sanna mot er själva och inte bry er om vad andra tycker. Ni har sådana stunder då och då, när ni inte försöker vara ert bästa eller se bäst ut, när ni bara slappnar av och hänger ut allt. När ni tillåter er vara ärliga med hur ni känner, även om det inte är något populärt ställningstagande som leder er till den känslan, så kan ni släppa så mycket av det ni har hållit fast vid, och det ni skämts för.

Nu säger vi inte detta, för att ni ska börja berätta om alla era värsta stunder för resten av världen. Det behöver ni inte för att utvecklas och expandera ert medvetande, men vi vill att ni ska söka erkännandet och kärleken inom er. Vi vill att ni ska känna ovillkorlig kärlek till er själva, och vi vill att ni inte ska bry er om vad någon annan tycker om er. Vi uppmuntrar er också att berätta om de stunder av mörker ni upplever, för de människor som står er närmast.

Vi vill att ni ska ge dem möjligheten att älska er ovillkorligt genom att vara ett exempel, så att de känner sig bekväma med att dela sina mörkaste hemligheter, tankar och känslor med er. Det är det som bygger sann intimitet mellan människor, och det kommer ni knappast att se genom att bara dela det som är lätt att gilla på Internet.

Därför uppmanar vi er att bry er mindre om vad någon annan tycker om era inlägg och videor, utan istället bry er mer om vad som händer inom er. Var ert eget största fan. Var ert eget supportteam, och var den som älskar er själva ovillkorligt först, så att ni kan ge alla andra möjligheten att göra detsamma.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...