Det Arkturiska Rådet Via Daniel Scranton, 12 september 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 12 september 2021
Vad Ert Högre Jag Ber Er Om
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.
Vi har justerat hur vi ser på er, för att inkludera hur ni påverkar andra omkring er med er grad av uppvaknande. Vi vill se hur de av er som är vakna påverkar er omgivning, både avsiktligt och oavsiktligt. Det här är något som vi för närvarande utforskar, så att vi bättre kan förstå hur vi kan hjälpa er från den nionde dimensionen. Vi försöker naturligtvis hjälpa var och en, men vi tittar särskilt på dem av er som är vakna, eftersom ni är de som gör grundarbetet. Ni är de som kan sprida de energier som vi överför och som ni laddar ner och assimilerar.
Så vi tittar på hur ni interagerar med era medmänniskor och vi ser att de reagerar på er energi mycket mer än på det ni säger. Ni har mycket större effekt på människor än ni inser, oavsett om ni säger något eller inte. Ni är vandrande sändare av en högre frekvensvibration. Ni tar emot nedladdningar från oss, och andra varelser som oss, och ni delar med er av dem till andra. Dessa nedladdningar kan sedan vila i en av era medmänniskors energifält tills den personen är redo för dem. Men ni behöver inte predika. Ni behöver inte skriva ett manifest. Ni behöver inte göra en YouTube-video om uppstigningen eller hur man helar världen. Allt ni behöver göra är att vara er själva.
Det här är det primära uppdrag som ni har och som är viktigare än andra uppdrag. Om ni är er själva, kommer ni att få exakt vad ni behöver, beroende på omständigheter i ert liv, för att stiga upp. Om ni är er själva, kommer ni att vara de perfekta  personerna för hjälpa era medmänniskor att vakna och stiga upp. Det finns ingen anledning att sätta näsan i vädret eller sätta upp någon slags fasad om vad det innebär att vara en andlig person i dessa dagar. Ni behöver bara vara ärliga och äkta, då kommer människor att vilja veta vad er hemlighet är.
Och det underbara med det är, att ni inte ens behöver tala om det för dem. Ni behöver inte ens vara en god talare för att dela med er av vad ni vet om uppstigningen, eller vad ni vet om att vara vaken. Ni behöver bara fortsätta att vara er själva, och låta allt annat bli omhändertaget för er. Låt oss göra de tunga lyften. Låt oss räkna ut exakt vad de människor ni interagerar med kommer att behöva inom en snar framtid, och bara slappna av, var er själva, känn era känslor och gör ert bästa. Det är allt som vi kan begära av er, och det är allt ert Högre Jag också ber er om. Vi hoppas att det här hjälper till att lyfta en del av tyngden från era axlar, så att ni kan njuta av åren ni har kvar i den fjärde dimensionen.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...