Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2018

Per Staffan 21 oktober 2018

Hjälp är på Väg ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi brukar påverka dig på det exakta sätt du behöver och i det exakta ögonblicket också. Vi kan se vad varje person som kommer att få dessa överföringar behöver, och då kan vi leverera. Vi kodar meddelandena. Därför, även om du lyssnar eller läser, men inte förstår, får du ändå nytta av det. Vi kan göra det eftersom vi har din tillåtelse.

Och så, föreställ dig hur mycket hjälp ni får från era andliga guider. Din andliga guide har inget annat att göra än att se till alla dina behov. Och föreställ dig hur mycket hjälp du får från ditt Högre Jag, den del av dig som finns i en högre dimension och har utökat sitt medvetande till den fjärde dimensionen. Det finns hjälp som kommer till dig från så många vinklar, och det kommer till dig i varje ögonblick, varje dag.

Nu kanske ni undrar varför era liv inte är perfekta enligt er definition om det vi säger är sant. Tja, ni har möjlighet att ta emot, eller inte, det ni har fått. Även om det redan finns inom ditt energifält, kan du fortfarande hindra det att påverka dig om du inte släpper in den hjälpen. Nu, hur släpper du in den?

Tja, först och främst erkänner du att hjälpen alltid finns där. Så eliminerar du känslan av att längta efter något som är utom räckhåll. Släpp bara den idén och de känslorna och fokusera sedan på att vara öppen. Fokusera på vad du kan känna dig själv ta emot energetiskt. Låt det komma in genom den enklaste portalen du kan hitta. Oavsett om det är hjärtat eller kronchakrat eller till och med det tredje ögat beror verkligen på er som individer. Och vet sedan att den hjälp du har sökt har tagits emot.

När du är tacksam för allt som kommer till dig och allt som redan har kommit till dig öppnar du upp till så mycket mer. Så var noga med att träna på tacksamhet och uppskattning och ge oss tack, inte för att det är artigt och inte för att vi måste tackas, utan för att erkänna att du faktiskt får allt du har begärt och mer.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...