Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 21 oktober 2019

 

GÅ MED OSS PÅ DEN PERFEKTA TIDSLINJEN

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av vad ni skulle hänvisa till som tid eftersom vi alltid är så närvarande och för att vi vet hur tiden fungerar. Vi vet att det finns dessa enheter som kallas tidslinjer och att tidslinjerna gör allt det verkliga arbetet för oss. Som ni alla söker vi efter den bästa möjliga tidslinjen för oss själva och för resten av universum. Vi vill uppleva bästa möjliga åktur tillbaka till Källan och för oss betyder det åkturen med den största upplevelsen av expansion och frid på samma gång.

Ni får ofta er expansion från elände, lidande, oenighet och kaos och anledningen till att det är fallet för er är för att ni fokuserar mer när ni upplever svårigheter. Vi uppmanar er att fokusera eftersom ni inser att ni i ert fokus kan komma dit ni vill komma snabbare och med större lätthet och glädje. Vi uppmanar er att sluta vänta på att kaos inträffar i era liv eller på er planet innan ni kliver fram i ert spel när det gäller er vilja att fokusera på den bästa möjliga tidslinjen.

Det är därför meditation är så viktig. Meditation är motsatsen till den arbetsetik som ni har programmerats till att tro på. Inom meditation åstadkommer ni mer genom att göra mindre för att ni harmoniserar er själva med det fredliga, expansiva tillstånd som i den nionde dimensionen existerar hela tiden, ändå strävar ni fortfarande efter mer. Vi älskar den upplevelsen så mycket att det är vårt fokus och vi sprider uppmuntran till varje överföring som vi levererar till er alla. Och den uppmuntran är att få er att gå med oss ​​i det fridfulla, expansiva tillståndet att hitta den perfekta tidslinjen.

När ni saktar ner tillräckligt för att känna vad ni känner och fokuserar, behöver ni inte så mycket tid, eftersom ni inte behöver göra så mycket när tidslinjen ni är på levererar allt till er som ni arbetade så hårt för att uppnå på egen hand. Släpp det egoistiska behovet att kämpa för att vinna något som är värdefullt som en utmärkelse och istället tilldela er själva friheten för inre frid och expansion som alltid är tillgängligt för er och som vi ständigt erbjuder er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...