Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober 2020

 

Ett Stort Tecken från Universum

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att ni alla kommer att se tillbaka på denna tid i era liv som en tid då ni fick en tydlig signal från universum att sakta ner, gå in och utvärdera era prioriteringar i livet. Även de som är anhängare av en eller flera konspirationsteorier kommer att se tillbaka på den här tiden och inse att de saknar signalen som universum har gett er. Varje gång mänskligheten försöker få saker och ting tillbaka till det normala, upplever ni att ni går tillbaka när det gäller framsteg.

Vi pratar om framstegen med att få alla i världen till ett hälsotillstånd och välbefinnande, men alla måste vilja ha det för sig själva. Alla måste värdera sig själva nog för att sakta ner, ta tecknen som viktiga och vara verkliga för att kunna dra nytta av möjligheten ni har framför er att vara uppmärksamma på vad ni har på gång inuti er och utvärdera vad ni har prioriterat i ert liv. Om du kan göra det, lever ni mer i flödet med de nuvarande energierna som fortfarande finns på Jorden och som fortfarande väntar på att bli igenkända.

Ni har en vacker planet där, och ni är vackra varelser, men ni har programmerats att tro att ni måste fortsätta att röra er, annars kommer ni att dö. Och vad ni ser är att motsatsen gäller för många. Att sakta ner ger er en möjlighet att känna vad ni känner. Att sakta ner ger er en möjlighet att utvärdera allt, inklusive era relationer och vänskap. Att sakta ner är nyckeln till att slappna av och ta emot allt som detta universum vill ge er, men när ni rör er är ni rörliga måltavlor, och det är svårare för universum att leverera till er de underbara gåvor som det har till er.

Nu är det dags att äntligen ge er själva avkopplingen i ögonblicket och göra mindre, eller inte göra någonting alls. Låt er själva läka. Låt er känna, och låt er ta hänsyn till att universum alltid pratar med er på olika sätt, varje ögonblick. Men ni måste tro det, och ni måste sakta ner nog för att lyssna, se tecknen och arbeta med energierna. Energierna just nu handlar om medskapande. De handlar om att bygga den nya Jorden som ni alla vill bo på, och allt börjar med er, varje individ på planeten.

Det är ni. Ni är förändringsskaparna, och det har aldrig funnits en bättre tid än nu att arbeta med energierna och åstadkomma de förändringar som ni vill se på er Moder Jord.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...