Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2022

 

Är Lycka en del av Er Uppstigning?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av vad som gör människor lyckliga, vad som ger er mest glädje och sätter er i den största möjliga anpassningen. Vi ser er i många olika scenarier, och vi lägger märke till det som ni trodde skulle göra er lyckliga och jämför dem med det som faktiskt gör er lyckliga. Vad vi har märkt är att lycka kommer spontant till dem som väljer att leta efter det som är i sig glädjande i deras upplevelse. Med andra ord, om ni vrider på huvudet lite grann kan ni titta på en hög med sopor, men om ni vrider huvudet lite åt ​​andra hållet för att ni letar efter något att observera som kommer att ge er ett leende på läpparna, kan ni lägga märke till att det finns ett fält med blommor, bara fyrtiofem grader från den där högen med sopor.

Så valet är ert, som alltid, och det behöver inte alltid vara någon monumental händelse som kommer att försätta er i ett ständigt tillstånd av glädje, eller åtminstone kommer att ge er lite glädje som leder fram till det, under tiden och när ni tänker på det. Lycka kan vara ett val eftersom er förmåga att fokusera är en som ni antingen använder eller inte använder, beroende på er medvetenhet. När ni verkligen är medvetna i nuet inser ni att det finns ett val. Ni kan tänka på alla saker ni måste göra, eller alla livssituationer som gör er oroliga när ni fokuserar på dem, eller så kan ni luta huvudet något och titta på ett moln och lägga märke till hur vackert och majestätiskt det är.

Ni har djur på er planet, och vissa försätter er naturligtvis i ett tillstånd av glädje. Även när vi pratar genom kanalen här kan han fånga upp ljudet av fåglarna som sjunger utanför hans hem. Det finns så mycket att bli glad över, och det finns så mycket som ni kan fokusera på som skulle försätta er i en nedåtgående spiral som sedan skulle vara svår att ta sig ur, och det är därför det är så viktigt att vara närvarande och medvetna om vad ni fokuserar på i nuet. Ni vill verkligen njuta av den här resan, och ni vill också sprida glädje vart ni än går, för det är det bästa sättet att säkerställa att andra också njuter av resan.

Om ni lägger ett litet skutt i steget när ni går nerför gatan, kommer någon att se det och le. Det är lättare att ansluta till det som ger er lycka när ni avsätter tid under er dag som ni ägnar åt de saker som försätter er i ett tillstånd av glädje. Men det är också möjligt att hitta glädjen i er dagliga pendling till och från jobbet. Det går också att finna glädje i de sysslor som ni gör och i de ärenden ni gör. Det är möjligt att uppskatta det faktum att ni existerar, att ert hjärta slår och att ni kan andas in luft, och när ni är så medvetna i ögonblicket av glädje att vara, då blir det som är glädje mer uppenbart för er.

Prata om de saker som ger er glädje; fokusera på dem. Tänk på dem, och rör er mot dem och märk hur universum alltid kan ge er mer, och ni kommer att höja er vibration, vilket är något vi ofta pratar om i dessa överföringar. Genom att höja er vibration, höjer ni nivån av medvetande, och ni hjälper hela mänskligheten. Så ni förstår, tjänstehandlingar behöver inte vara saker ni tvingar er själva att göra av en känsla av skyldighet att vara något för era medmänniskor som de behöver att ni är. Ni kan bara vara er själva och vara glada och hjälpa alla på vägen på deras resa till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...