Det Galaktiska Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 20 september 2019

Det Galaktiska Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 20 september 2019

Per Staffan September 20, 2019

The Collective of Guides (channeled messages)

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 20 september 2019

Av Caroline Oceana Ryan

Denna veckans vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas äldste, Änglalegionerna och Ärkeänglarna kända som Kollektivet:

Idag ställer vår författare en fråga som vi gärna tar upp:

COR: Mina vänner, med Stjärnfrön/Ljusbärare som bär så mycket i dessa dagar, när det gäller deras egen Uppstigning, och vad som händer i världen, som alltför ofta ser dyster ut i bästa fall – hur hanterar vi det inre trycket från våra egna Jordeliv?

Många vill läka sina kroppar, eller bara få dem smalare eller i mycket bättre form. Många vill förbättra sin ekonomi, som de anser inte stämmer överens med deras vision för deras liv.

Andra vill flytta från arbetet som inte känns upplyftande eller slutligen träffa sin livspartner – eller komma bättre överens med den som de har.

Har ni insikter om hur vi kan må bättre i oss själva när det gäller rena Jordfrågor?

Eftersom jag inser att vi alla har kallats in för ett stort Jorduppdrag, men som människor ligger mycket av vår tillväxtväg i att känna oss bemyndigade när vi hanterar våra egna liv.

KOLLEKTIVET: Vi är glada över att du har tagit upp detta, för i enormiteten av all er vision för en Ny Jord, kan mycket av daglig natur som är i högsta grad viktigt, ibland åsidosättas.

Och naturligtvis kommer era liv inte att åsidosättas. De kräver er uppmärksamhet hela tiden.

Räkningarna kräver uppmärksamhet och betalning. De dagliga måltiderna, träningen, arbetsdagen, era relationer till andra kräver uppmärksamhet, tid, energi.

Varje människas skadade förflutna och all dess komplexitet, fällor och mönster kräver också uppmärksamhet och kräver ert engagemang för att läkas och fullbordas.

Inget av detta bör bortses från, och inte heller i de högre rikena (även om vissa av oss för närvarande är inkarnerade) tar någon lätt på detta.

Vi skulle säga att ni har fått lära er en motsatt syn på saker som inte verkar gå bra för er och att detta i sig själv står för mycket av er kamp, sorg och energiförlust.

Om du kan älska din kropp som den är, låt den till exempel få veta att, ”Vilken vikt du än har, så älskar och accepterar jag dig helt” så skulle du för det första överraska den totalt, och för det andra, hjälpa den att släppa åtminstone hälften av den spänning och toxicitet som den dagligen bär på.

Era kroppar lever under nästan konstant tryck från perfektionism och förväntningar på moderna kroppstyper som så många bär och håller emot sig själva och sin egen form när saker inte stämmer överens med den mentala bilden ni bär.

Nu kan mentala bilder vara kraftfulla och underbart hjälpsamma för att hjälpa er att nå era drömmar.

Vi uppmuntrar alla att föreställa sig vad ni skulle vilja ha eller vara eller göra.

Ändå uppmuntrar vi er att invärtes leva ut era drömmar Glädjefullt, inte under en anda av självkritik eller ogillande av det du befinner dig i för närvarande.

Om du dagligen skulle berätta för din kropp (eller frisyr, hud eller andra fysiska aspekter), ”Du är så perfekt, frisk och otroligt vacker! Tack för allt du gör! ”Så skulle den börja omedelbart – i det ögonblicket – att uppfylla din tro på det.

Mer än så, du skulle börja uppföra dig själv annorlunda – som en person som har bättre hälsa och mycket mer elegans, skönhet och styrka än vad du kände tidigare.

Naturligtvis har du fått höra att självkritik är den enda vägen framåt.

Och trots många läror från underbara moderna andliga lärare, fortsätter de flesta med en ”berövningsdiet” av negativa självkommentarer.

Ändå om vi skulle föreslå dig: ”Berätta för ditt barn varje dag att det är en idiot som alltid förstör allting!” så skulle du omedelbart ställa oss till svars för grymhet och onödigt hårdhet och du skulle ha rätt.

Ändå talar så många av er till er hälsa, era former, era förmågor – även ert leende och er röst – med bara ett minimum av mer respekt och vänlighet än så.

Eller ingen alls.

Trots vad vissa religioner lär ut gör det dig inte till en bättre, snällare, heligare eller mer utvecklad person att nedvärdera dig själv.

Ingen lär sig något, rör sig framåt eller känner sig inspirerad av hård eller pågående kritik.

Ändå matar du dig själv med detta dagligen och ger dig bara negativ analys när du tittar i spegeln eller drar på dig ditt favoritpar av jeans.

Vi skulle säga, prova ett nytt spår. Bara för skojs skull eller för att bevisa att vi har fel.

Låt oss säga att du är missnöjd med din kroppsvikt.

Ta dig tid varje kväll, varje morgon – eller när du tittar dig i spegeln – för att säga till din kropp:

”Det går jättebra för dig! Du är smal, frisk och kraftfull.

”Tack för att du släpper allt du inte längre behöver. Jag släpper ALL giftighet, inklusive tankar och känslor som inte tjänar mig. Jag tackar för att jag har gått till fullständig hälsa, välbefinnande och självkärlek! ”

Det kan kännas som att du ljuger, hittar på eller felaktigt föreställer dig din situation. Sanningen är att du inte förvränger något.

Du beskriver den inre verkligheten som du redan har valt och sätter ditt fysiska jag på väg att leva ut det.

Stor skillnad, som vår författare skulle säga!

Det kommer inte att ifrågasätta dig, om du säger det konsekvent, tills det undermedvetna inser att du redan börjar leva ut vad du har bekräftat – och att det fruktansvärda utfallet det föreställde sig inte hade inträffat.

Detta är ofta varför kroppen håller på extra vikt, sjukdom eller annat obehag.

Det undermedvetna är övertygat om att den speciella obalansen, överviktstillståndet, blockeringen eller svagheten skyddar något annat som annars skulle lämnas ännu mer obalanserat eller oskyddat.

Utan den självskyddande undermedvetna rädslan på plats, kommer sinnet att låta vikten försvinna, och att konsekvent bekräfta att du är smal och frisk, och att allt är bra, är ett sätt att göra det på.

Du kan använda samma metod för att betala räkningar.

När du tittar på vad du behöver betala ut denna vecka och nästa gång, tacka för att dessa räkningar redan har betalats.

Skriv ut checken eller schemalägg en betalning online för den dag den förfaller, som om pengarna redan fanns där på ditt konto.

Det bekräftar och kallar in de pengar som krävs för att täcka dessa räkningar, snarare än att du omedvetet bekräftar ”De är inte där ännu”, för den bristen är alltid resultatet av den typen av tankar.

Skriv upp varje dag minst 7 eller 8 saker som du är tacksam för, och specifikt 5 eller fler saker som du är tacksam mot Pengar för.

Pengar har ett medvetande, och de önskar arbeta för, inte mot dig.

Så hjälp till med att starta det nya Penningparadigmet på denna planet – att vara en del av systemet Tjänst till Andra som kommer fram nu – genom att tacka Pengar för allt de gör för dig, i stället för att känna dig kritisk till dem, eller att de sällan finns där för dig.

Precis som din kropp kommer de inte att reagera bra på att bli kritiserade eller utelåsta från din Kärlek och ditt godkännande.

Så säg Tack så ofta du kan – för det som redan finns i ditt liv, för det som kommer in, för det du drömmer om och kallar fram.

I själva verket finns det ingen ”tid.” Det är en konstruktion av de lägre dimensionerna.

Och ditt undermedvetande har ingen aning om Tid, i vilket fall.

Detta är anledningen till att något traumatiskt som hände dig när du var 6 eller 7 år är lika relevant för ditt dagliga liv som de saker som hände i morse, om det traumat förblir ohelat.

Det ohelade barnets jag behöver din Kärlek, vård och stöd – inte de stränga kraven i vuxenvärlden.

När det har kritiserats kommer det bara att krypa längre tillbaka in i det undermedvetna och vill gömma sig där det är säkert – och hålla dig i skuld, låg inkomst, en sjukdom eller övervikt.

Så vi skulle säga att en av de bästa sakerna du kan göra för dig själv – en av de mest praktiska sakerna du kan göra för dig själv – är att Älska den aspekt som du är mest olycklig för och att Älska närvaron av det du önskar som inte verkar vara där ännu, antingen det är en romantisk partner, mer pengar, förbättrad hälsa eller någon annan situation.

Skicka den Kärlek och Tack varje dag. Den kommer att känna detta och svara dig, om inte komma in genom dörren.

Välsigna och tro på er själva varje dag, kära ni! Ni är bortom ersättningsbara, dyrbara och häpnadsväckande i våra ögon.

Namaste, vänner! Var ni än befinner er i livet är ni aldrig ensamma.

 

Copyright 2019, Caroline Oceana Ryan

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...