Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 november, 2022

 

Är du vaken? Så här visar du det ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid spända på att se vad ni kommer att göra härnäst på jorden för att främja er andliga utveckling. Ni har era individuella resor, naturligtvis, och ni har era resor som ett kollektiv av mänskligheten. När du ser saker som händer där ute i världen, i andra länder, på andra platser, som inte verkar påverka dig personligen, vet att de påverkar det mänskliga kollektiva medvetandet, och därför påverkar det dig.

När du inser att du är där för att utstråla kärlek, du är där för att hjälpa och läka, då kan kunskap om vad som händer och hjälper dig att rikta din kärlek och din helande energi i rätt riktning. Du vet att det är nödvändigt att meditera mer över fred när ett nytt krig bryter ut till exempel. När du tittar på dina egna liv och vad som händer inom dem, eller vad som inte händer som du vill ska hända, är detta också ett sätt för dig att gå djupare med din nivå av medvetenhet om vad du behöver och vad som behövs från dig.

Andra människor i ditt liv kanske agerar på ett sätt som är bekymmersamt för dig, och då vet du att den eller de som utspelar sig behöver mer kärlek skickad i deras väg. De utagerar på grund av en obearbetad känsla, på grund av ett oförlöst trauma, och när du ser det på det sättet vet du att du uppmanas att erbjuda det som behövs i det ögonblicket. Annars skulle de antingen inte vara i ditt liv eller så skulle de leva lyckliga i alla sina dagar i din närvaro.

Vi vet att det är svårt att vara vaktmästare för de andra människorna i ditt liv och för resten av mänskligheten, men vi vet också att de av er som är vakna alltid letar efter möjligheter att vara till större tjänst. Nu behöver det inte betyda att du går ut och startar en stiftelse för att till exempel rädda valarna. Det behöver inte betyda att du ska ut på en internationell talturné där ditt mål är att upplysa och lyfta. När du ser dig omkring på vad som händer i din värld och i ditt personliga liv, kan du hitta alla möjligheter som du någonsin skulle vilja visa upp, att utstråla kärlek, att skicka helande och frid dit det behövs.

Återigen, det verkar som en hög ordning, men om du inte var redo för det, skulle du inte ha valt att inkarnera på jorden vid denna tid, och du skulle inte ha vaknat före majoriteten av befolkningen. Mängden vänlighet, kärlek och medkänsla du visar dina medmänniskor avgör hur vaken du är. Det handlar inte om vad du vet intellektuellt. Det handlar inte om att ha insiderinformation om vad som verkligen händer med regeringen och kabalgrupperna. Det handlar om att visa sig som ljuset inför allt mörker som finns på planeten Jorden vid denna tid. Det handlar om vad du känner och vad du gör åt det du känner. Så vi rekommenderar att du lägger mer tid på att fokusera på hur du mår och på vad som behövs där ute i världen omkring dig. Det är det bästa sättet för er att känna er själva som de varelser av kärlek och ljus som ni verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...