Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 augusti, 2020

 

Du lämnar det gamla 3D-paradigmet bakom ∞ The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har uppmärksammat mycket hur du antingen gratulerar någon som har åstadkommit något, eller däremot ibland känner du avundsjuka. Ibland letar du efter en annans misslyckande för att ge dig en viss känsla av att saker är bättre i din värld. Du har varit i ett paradigm där du har spelat ett begränsningsspel.

Det begränsningsspelet har tagits in i dina sinnen. Vad det betyder är att du tenderar att tro att det bara finns så mycket att gå runt. ”Om den här personen blir framgångsrik, måste jag vara mindre benägna att bli en framgång på det området.” Det är den mentalitet som du växte upp i. Det är vad du har lärt dig. Du har lärt dig att tävla mot varandra och du har lärt dig att vinna och förlora, men nu är det dags för er alla att leta efter fler möjligheter att samarbeta med varandra.

Nu är i en utmärkt tid för er alla att se en annans framgång som din egen framgång, för ni är alla anslutna. Det är nu en bra tid för er att påminna er om att om någon annan kan göra något, så öppnar de dörren för att du också kan göra det. Vi föreslår att du letar efter skäl för att må bättre angående var du är på din resa.

Till exempel, om du ännu inte upplevt framgång i någon strävan i ditt liv, har du fortfarande det att se fram emot. Du har fortfarande glädjen över resan framför dig, och du är mycket mer benägen att göra den resan, hela vägen till det topp som du vill nå, om du firar andras framgångar. När du är fokuserad på framgång kommer du att vibrera i just den frekvensen. När du ser någon annans framgång som lyser en strålkastare på dina misslyckanden, kommer du att fortsätta att vibrera i harmoni med misslyckande, enligt din egen definition, oavsett vad det är.

Så fira framgången för dina mänskliga motsvarigheter där och inse att det alltid finns tillräckligt för alla, och vi menar nog med allt. Ingen brist. Ingen begränsning. Du måste släppa dessa begrepp nu, eftersom det tjänar dig att göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har haft glädje av att få kontakt med dig. ”

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...