Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 januari 2021

 

Ni är Vägvisare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner de vibrationer som ni erbjuder som individer, och vi kan också känna in den totala vibrationen som erbjuds av det mänskliga kollektivet. Ni tar in energier med högre frekvens, och som individer påverkar ni det mänskliga kollektivets övergripande vibration. Ni tar er också till högre nivåer inom den fjärde dimensionen och uppmanar därmed resten av mänskligheten att följa med på resan.

Här är dock vad som är i vägen. När ni tittar på någon annan och deras ord, deras handlingar, deras övertygelse och ni känner att ni rör er in i ett utrymme för kritik och fördömande, är det ögonblicket när ni återkallar inbjudan. Ni måste låta resten av kollektivet och alla individer inom det vara där de är för att de ska kunna utvecklas på egen hand. Ni kan inte prata någon till att vara medkännande. Ni kan inte få någon att tänka på det sätt som ni tänker eller tror på vad ni tror, ​​och även om ni kunde, skulle detta inte påverka den personens vibrationer. Ni skulle inte utvidga deras medvetande på något slags mätbart sätt.

Det bästa ni kan göra för resten av mänskligheten är att leva efter er sanning. På så sätt erbjuder ni dessa inbjudningar, ni är ett exempel och viktigast av allt, ni håller er i det högre vibrationstillståndet. Och det är vad mänskligheten behöver mer än någonting annat. Människor förändras. De växer och utvecklas, och de behöver inte bli övertygade om någonting för att kunna göra de här sprången. Vi vill att ni ska inse vilken roll ni har där som förändringsskapare och vägvisare. Ni är inte där för att peka och tvinga människor att leva i ett högre vibrationstillstånd. Ni är där för att försiktigt erbjuda den inbjudan så att de själva kan göra valet att utvecklas och att gå med er till en bättre upplevelse plats.

Under tiden kan ni känna er ensamma. Ni kanske känner att det inte finns tillräckligt med människor runt er som delar er vibration och verkligen inte tillräckligt många människor som delar er tro och er syn på livet. Och det är helt enkelt något för er att behöva hantera, men det är inte en permanent situation som ni befinner er i. Som vi sa växer människor och utvecklas, och fler av dem vaknar varje dag. Så det är upp till er att få ut det mesta av de kontakter ni har medan ni fortsätter att vara de som håller utrymme för resten av mänskligheten att följa med på resan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...