Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 24 januari 2021

 

Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 24 januari 2021

Hej där, mina Ljusvänner. Titeln på den senaste kanaliseringen var ”Väntan är över!” Det är den uppenbarligen inte, eftersom det inte kom något tillkännagivande … och ni var så säkra. Vad hände?

Älskade Blossom och Allt det Ljus som kommer till denna plats för att bli lyssnat på eller läsas. Vi undrade just vilken inställning du skulle ha till oss, eftersom så många återigen är besvikna över den ständiga processen av väntan.

Mina vänner, jag har gått igenom så mycket med er genom åren. Antingen håller jag med er för att jag LITAR PÅ ER, annars så skulle jag lämna er för att jag inte gör det … men … här är jag. Under veckan … kände jag att tillkännagivandet inte skulle komma och visste att ni också skulle få stor motreaktion och många skulle bli ledsna. Men skulle ni kunna föra tillbaka ljuset, hoppet och sanningen i dessa hjärtan nu?

Käraste Blossom och alla ni som är tillsammans med oss denna rörelse. Ja, planer är känsliga för förändringar. Som vi inte kan förändra. Men vi kan förändra era känslor av förtvivlan och åter lyfta er upp till höjderna.

Eftersom planerna förändrades … vilket var nödvändigt … betyder inte att tillkännagivandet inte kommer alls. Det har helt enkelt försenats.

Vilket med all respekt, kommer att få många att rulla med ögonen och sluta följa er.

Blossom, som du vet, så kan vi inte och vill inte kontrollera andra. Vi önskar att man ska känna till sin sanning och agera utifrån den. Vi är inte här för att vinna röster!

Så jag frågar med förskräckelse … vad hände?

Det kom ett meddelande som gjorde att det måste avbrytas på grund av oförutsedda omständigheter.

Fast ändå, det är ju en gudomlig plan … hur kunde det bli så?

Den Gudomliga Planen har en ultimat utfall. Om du skulle se tillbaka på många av Jordens år, så har det skett mycket som framstår som stora ”verk”, men som verkligen inte var Gudomliga … och trots det … har den Gudomliga Planen fortfarande funnits på plats.

Det är två krafter i spelet.

Gillar inte ”spelet” … situationen blir trivial på något sätt.

Ändå väljer vi att använda den beskrivningen.

Det finns mörker och det finns Ljus. Ljuset har vunnit.

Så det är inte två krafter som spelar?

Blossom, vi kan se banan framåt. Vi säger att LJUSET HAR VUNNIT. Planen fortsätter att spelas ut av sig själv.

Okej, följ den banan då, men kan ni säga mer om de oförutsedda omständigheterna? Annat än att de naturligtvis var oförutsedda!

När det gäller tillkännagivandet … så kunde det inte längre uttalas … för ”läget” förändrade kursen MYCKET OVÄNTAT.

Detta hände uppenbarligen då tillkännagivandet av installationsceremonin skedde i förra veckan?

Så var det faktiskt. ”Samma” tillkännagivande ska komma lite längre ner på banan.

Med största respekt, Blossom, så skulle det vara mycket klokare för oss att koncentrera oss på att ta Energin och verkligen Planetens Energi till högsta möjliga form.

Med största respekt för er … många kommer att känna efter allt som ni har talat om angående detta tillkännagivande … att de skulle vilja ha mer förklaring än den ni ger. Alla var så rustade … äntligen så glada att det var nära förestående.

Fast, Blossom, det var inte LJUSFEDERATIONEN som satte käppar i hjulet. Vi ansvarar inte för att tillkännagivandet inte kom.

Det förstår jag, men kan ni inte åtminstone ge oss något mer om vad som hände?

Mörkret kommer att göra allt för att förbli i den position de haft under många år … många under hela livet. De tar inte hänsyn till människors liv, och därför kommer de att gå hur långt som helst för att skydda sin klan. Hur långt som helst.

Ljuset tar hänsyn till ALLT LIV, och skulle inte ta risken att många liv skulle kunna gå till spillo.

Detta påminner mig så mycket om 2008, när ni berättade att då skeppen skulle visa sig, så blev ni i SISTA MINUTEN informerade om att de mörka skulle ”atombomba” en stor del av Planeten, och det kunde ni inte acceptera.

Då är du medveten om vad vi talar om. Det dilemma som Ljuset befann sig i.

Det jag inte förstår är hur mörkret kan fortsätta med dessa sista-minutenöverraskningar?

För att de kämpar för sin existens precis så som Ljuset gör. Men naturligtvis inte med samma strategier.

En hel del har bett mig att fråga ER vilket ”parti” som är för Ljuset i dessa förvirrade tider. Vad skulle ni svara på det?

Vi skulle säga att vi inte är för ett ”parti” som sådant. Vi är för de som vill följa sina hjärtan i Kärlek, och stå starka i sitt VETANDE om att bringa er Planet till sitt nya hem.

Vi vill inte bli indragna i politik, för politik blir snart en plats för det Ljusa och det mörka att börja sina bataljer.

Men här på Jorden känner man att striderna mellan Ljus och mörker är starkt kopplade till politik, särskilt vid denna tidpunkt.

Det kan vara så, Blossom. Men återigen, vi talar inte om en ”splittring” av Ljuset.

För många själar av Ljus står att finna i båda partierna. Många som har sin starka tro på en viss sida, gör det för att de tror att de lever efter sanningen.

De känner att de på den ”andra sidan” vilseleds och sover.

Fascinerande eller hur? Att Ljusarbetare i båda partier tror att de som inte har samma övertygelse som dem själva, är i stort behov av att vakna!

Det faktum att båda ’sidor’ … för att använda bättre ord, de som VET ATT DE SJÄLVA har rätt, beror på att de följer sin egen väg för att komma dit de ska. För att gå dit alla … så småningom … går.

Fascinerande eller hur? Att de som läser dessa ord tror att vi är på deras sida eftersom våra ord resonerar så bra med dem.

Och anledningen till det är att vi är opolitiska.

Vi delar kunskap och visdom angående att ”MINNAS VILKA NI ÄR”!

Det parti som resonerar med själen … är för dem det rätta att följa.

Det vi inte går med på, är fördömande av de själar som inte känner på samma sätt som ni. Att ha tankar om dem som att de inte skulle vara av Ljus, känna Kärlek, vara Förstående och ha Medkänsla.

Var är det ”GUDOMLIGA” i det?

Man ska inte vara emot någon annan på grund av deras val av väg.

Man ska inte vara emot någon annan. Punkt!

Om någon fortsätter att säga … JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR … då är det så!

Vi bad er inte att fortsätta upprepa detta för att någons SANNING ska vara kopplad till om de tillhör ”rätt parti.” Vi ber er upprepa detta om och om igen, så att deras hjärtan är i LJUSETS PARTI!

När ni gör detta … när ni säger detta … så gör ni det inte för att bekräfta att era politiska tankar är de rätta, sanningen. Ni gör det för att försäkra er om att Planeten Jorden just nu … NI … VAR OCH EN … FÖRANKRAR LJUSET.

Ni ber inte om att det ska förankras i bara det parti som ni tycker är det rätta … eller åtminstone borde det inte vara så. Gör ni det så har ni missat vår poäng.

NI FÖRANKRAR DET FÖR ”ALLT.”

HELA DEN MÄNSKLIGA RASEN … inte bara de som resonerar med er av politiska skäl.

Förstår Ni, Kära Själar?

Det som skedde vid installationsceremonin för några dagar sedan … gladde många men gjorde samtidigt många besvikna.

Detta förändrar inte och ska inte förändra er sanning.

Och vilken är ER SANNING?

ATT LJUSET FINNS HÄR PÅ ER PLANET NU … Att föra det till sin rättmätiga plats som vi har talat om många gånger

DET ÄR DEN GUDOMLIGA VILJAN ATT DET SKER.

LITA PÅ PLANEN.

Lita på att oavsett vilken väg ni än valt … så leder den er dit ni ska … för att komma till rätt plats.

Vi upprepar …

VI ÄR LJUSETS VARELSER.

GENOM ATT KÄNNA ERT LJUS … GENOM ATT STÅ STARKA I DET … GÖR NI DET NI KOMMIT HIT FÖR ATT GÖRA.

ATT BEFRIA ER MÖRKA VÄRLD.

MÅ GUDS VILJA SKE .

SÅ ÄR DET.

Jag var verkligen osäker på vad jag kunde förvänta mig idag … men ännu en gång, har ni visat det och påmint oss om att KÄRLEKEN inte splittrar … utan övervinner allt. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR… fortfarande i väntan!

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...