Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

29 oktober 2019

VI INBJUDER ER TILL DEN GALAKTISKA GEMENSKAPEN – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är era ambassadörer från den nionde dimensionen, och som ambassadörer är vi intresserade av att ha goda relationer med er i den fjärde dimensionen. Vi vill att ni ska vara intresserade av varifrån vi kommer och vi vill vara de bästa representanter vi kan vara för vår dimension. Det finns så många varelser som nu är i kollektiv som en gång var fjärde-dimensionella och som förstår hur det är, till största delen. Det finns dock inga nionde-dimensionella kollektiv i solsystemet, eller på Jorden, och det gör det mer utmanande att veta precis hur det är där.

Vi gör vårt bästa, men ni är de som verkligen upplever den fjärde dimensionen och planeten Jorden, och vi drar nytta av kontakten med er, därför att genom att känna er och era liv känner vi den aspekten av oss själva bättre. Er nyfikenhet på andra stjärnsystem, dimensioner och utomjordingar handlar egentligen om er själva, men det handlar om en bit av er som ni tycker är intressant eller till och med fascinerande. Det handlar om en bit av er som ni tror har förmåga att göra mer och mer. Det handlar om en bit av er som ni vet har andra förmågor än ni för närvarande kan komma åt inom er själva. Så vi vill att ni bekräftar att ni börjar känna er själva på något sätt genom kontakt med oss och andra varelser och kollektiv i de högre sfärerna.

Ingen här är bättre än er. Vi är bara annorlunda. Vi har andra erfarenheter. Ibland vill vi gå ner i den fjärde dimensionen och uppleva allt med er, men då skulle vi inte vara här, stöttande er, svarande på era frågor, och talande till er på det här sättet. Vi balanserar ut varandra, och vi ger er något att sträva efter. Vi tycker om att ni är fascinerade av oss, men vi är lika fascinerade av er och hur ni lever, och vi vill att ni ska veta att den jordliga upplevelsen där, från vårt perspektiv, är ganska spännande. Det verkar vara en fantastisk resa.

Och vi vet att den resan ni gör leder er till era högre själv och den femte-dimensionella Jord som ni sam-skapar, så vi sträcker ut våra icke-fysiska händer dimensionellt ner till er för att dra upp er till de högre sfärerna. Vi vill det här för er, nästan lika mycket som ni vill det själva. Vi erbjuder er vårt ljus, vår kärlek och vår höga vibrationsfrekvens så att ni har något att sträcka er efter, och det gör också de andra kollektiven, råden och federationerna här i den nionde dimensionen, där vi alla håller plats åt er att göra oss sällskap och vara en del av den galaktiska gemenskap som ni varit bannlysta från så länge. Vi, och resten av de varelser i hela galaxen som finns i högre dimensionella plan inbjuder också er till denna galaktiska gemenskap.

Vi vill att ni ska förena er med oss, men vi vet att ni först måste förena er med varandra. Ni måste hitta ett sätt att se bortom era olikheter och bortom de sätt på vilka ni skadat varandra. Ni måste hitta ett sätt att komma samman som en förenad Jord, och vi kommer att fortsätta hjälpa er att åstadkomma det på alla sätt vi kan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...