Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 mars 2022

 

Varför Ni Inkarnerade på Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ständigt fascinerade av hur mänskligheten kan fortsätta att lida och uthärda så mycket samtidigt som ni behåller er känsla av hopp, er sökande efter glädje och er önskan att nå en plats av upplysning. Ni är mästarna som visste att ni kunde hantera de hårda förhållandena på den tredje och fjärde dimensionella Jorden, och det är därför ni blev beviljade att uppleva många liv där. Jordupplevelsen är inte en fälla, och ni är inte fast där för att ni glömde att ni är Källenergivarelser.

Ni inkarnerade på Jorden för att ni ville ha just den upplevelsen, ni visste att det skulle bli utmanande och ni visste att ni skulle klara uppgiften. Nu, när folk pratar om att få hemlängtan, att vilja gå tillbaka till stjärnsystemet de har sitt ursprung i, och så vidare, glömmer dessa individer också att jordens utmaningar inte liknar något annat. De ger er en möjlighet att stå hög och stark inför motgångar och att känna er själva som kraftfulla Källenergivarelser. Ni har gett er själva en möjlighet att vakna upp till sanningen om vilka ni är som Källenergivarelser, och ni har förmågan att gå så mycket längre än någon annan i mänsklig form har kunnat gå.

Ni gör det som ett kollektiv, och det är så imponerande. Ni har bestämt er för att inte leva på en planet som skulle utesluta miljarder människor från att kunna uppskatta den nya fem dimensionella jorden. Ni är där för att lyfta upp andra, för att rädda varandra, för att älska varandra villkorslöst, och ni fortsätter att visa gång på gång att ni klarar uppgiften och att ni faktiskt gör det. Nu är det såklart inte alla, och ni har era snedsteg, ni snubblar och ni faller, men ni reser er hela tiden. Och det är vad vi tycker är så imponerande med mänskligheten, och vi är inte ensamma om vår uppskattning. Det finns så många varelser i galaxen som känner som vi gör om er alla.

De av er som antog den slutgiltiga utmaningen att stiga upp på en polariserad planet, från en tredje dimensionell början av den resan, vi saluterar er. Vi uppskattar er, och vi är inte ensamma. Ta emot lovord och erkännande som kommer ner från himlen över er hela tiden. Det är väldigt genuint.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...