Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari 2019

Magiskt ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni är på väg till många magiska upplevelser, och ni rör er också mot en känsla. Ni rör er mot känslan av magi i era liv på grund av hur långt ni redan har kommit och för att de femdimensionella energierna ni skapar med är magiska jämfört med allt ni har upplevt hittills.

Ni har era sagor och era science fiction, och de är båda avsedda att förbereda er för vad som kommer. När ni ser karaktären i berättelsen som tror på sig själv och ni ser vad som är möjligt när det händer, får ni en glimt av vad som finns på lager för er alla.

Ni låter dessa erfarenheter bli verkliga, och faktiskt har många av er som tar emot denna överföring redan haft flera magiska erfarenheter i era liv. Ni har tillräckligt hög vibration nu för att tro på vad vi säger och ni är anpassade till dessa högre frekvensenergier, vilket innebär att de kan arbeta med er och ni kan arbeta med dem för att skapa mer magi i era liv.

NI är inte bara där på jorden i den fjärde dimensionen för att vänta på saker tills tillströmningen av femte dimensionella energier bär er över tipp punkten. Ni är där för att skapa magiska upplevelser, magiska liv, och ni är där för att inspirera andra att tro.

Ni är där för att inspirera andra att tro på sig själva. Sann magi är det. Det finns inga drycker, magiska fraser eller trollspön som ni behöver för att vara magiska och att utföra det som är magiskt i de flestas dagliga liv.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...