John F. Kennedy via Losha, 21 mars 2021

 

John F. Kennedy via Losha

21 mars 2021

Mina älskade Patrioter, Ljusarbetare, Sanningssökare och alla andra … jag välkomnar er alla till mitt meddelande här idag!

Jag älskar er alla och vakar över er! Varje själ är mycket viktig för mig!

Det är en mycket spännande tid, eller hur, mina kära? Ja, det är också mycket utmattande och frustrerande, det håller jag med om … dock, ser ni inte hur varje enskild händelse som dagligen sker nu visar dem som ”har ögon att se med” hur väldigt nära vi är till att tidvattnet vänder helt i Ljusets favör? Och, jag lovar er detta … det kommer aldrig att återgå till de gamla sätten, någonsin! Vi är nästan färdiga med den Mörka sidan!

Jag ska dock också för protokollet säga att Mörkret aldrig kommer att försvinna helt från våra liv, för vi behöver det för att få ”balans”. Det kan låta lite konstigt för er; emellertid är jag säker på att ni hört förut att våra mänskliga liv behöver balans … som en gungbräda! Om en person sitter i ena änden på gungbrädan, men ingen i andra änden, skulle det vara en tråkig tillställning, eller hur? Vi skulle inte kunna njuta av gungandet om inte någon satt i andra änden!

Det jag vill säga är att vi alltid behöver lite av Mörkret för att ”påminna” oss om att vi aldrig vill tillåta det dominera våra liv, aldrig igen. Lite grann av Mörker försäkrar oss om att vi kan glädja oss åt de Ljusfyllda stunderna i våra liv … och det är så det borde vara.

Att låta Mörkret styra varje aspekt av våra liv borde aldrig få hända igen … det är därför vi alla upplever en sorts ”död” just nu … och varför varje stund av Mörker varje dag fyller er med sådan vånda och förtvivlan … eftersom ”vi” alla måste, kollektivt, uppleva den slutliga ”Mörkrets död” från alla våra dagar, så att vi sedan ”vet”, från våra själars djup, att vi aldrig någonsin vill uppleva det igen.

Jag ber om ursäkt för min bistra ton … jag tycker inte om att vara ”bister” så ofta … men då och då väljer jag att vara det. Jag känner mig som er ”förälder” ibland, så jag vill försöka hålla er borta från fler svåra upplevelser än ni behöver … emellertid, det ni upplever just nu måste olyckligtvis upplevas … av hela Mänskligheten … men inte så mycket längre, det lovar jag er!

Det är för att vi är så väldigt nära att uppnå den Ljusa sidan av livet som jag ville försöka och milt påminna er om vad ni alla har gått genom, och varför det är så viktigt att ”minnas” det. Allt det är en del av vårt förflutna … vår kollektiva ”historia” … och ni har alla precis börjat ”skriva om” vår smutsiga historia med vår nya sanna och härliga historia! Detta är bara början på Ljuset!

Nå, låt mig nu hoppa ur min tvålkopp? Det där var tillräckligt med predikande för en kväll! Låt oss tala om de trevligare aspekterna av Livet nu … sådant som hur mycket stolthet och kärlek alla vi i de högre sfärerna känner för er alla! … och hur mycket vi inte kan vänta på att få mötas och fira vår Kollektiva Seger för Ljuset! Det kommer att bli en härlig dag!

Det jag sagt i mina tidigare meddelanden är fortfarande sant … jag uppmuntrar alla mina älskade ”jordänglar” att börja tänka på och föreställa er den typ av liv som skulle ge er mest uppfyllnad … tänka på vilka passioner ni har … vad som gör er mest upprymda över livet … och hur ni kan ta dessa passioner och använda dem på ett sätt som får er att må bra, och ännu bättre, hjälper andra att också må bra! Det är alltid vinst för båda parter!

Vi är så nära till att Mörkret ska bli en mindre distraktion i våra liv nu, så jag skulle vilja se att många av er börjar titta på alla de avancerade teknologierna som kommer ut i snabb fart nu, så att ni sedan kan börja visualisera (möjligtvis för er själva) hur all sjukdom kommer att helas på ett mycket snabbare och mindre invasivt sätt än någonsin tidigare!

Jag nämner detta specifikt just nu, eftersom våra dagar på Jorden börjar bli mindre mödosamma och mer i överflöd, och behovet att hjälpa så många andra komma på fötter blir allas prioritet, och det kommer att finnas ett behov av att ”heala” så många som möjligt av våra jordänglar, så att vi alla kan vårda och hjälpa varandra, då detta kommer att bli det nya och kärleksfulla sättet att leva för oss alla … precis som Gud en gång kärleksfullt beordrade oss … att ”Älska varandra”!

Så, för att ge er lite hjälp på detta område, och eftersom detta ämne är intressant för henne personligen, uppmanar jag min musa Losha att börja skapa en ny sida på hennes webbsida där det kommer att finnas länkar till några av de senaste healing-teknologierna som några av er kan finna hjälpsamma, för antingen er egen hälsa, eller för någon av era familjemedlemmars.

Dessa produkter/saker använder många olika typer av ”teknologier” … några exempel är: användning av skalär energi; användning av energifrekvenser; några kommer att använda en helt annan typ av energi. Listan på produkter/teknologier kommer inte att inkludera alla tillgängliga teknologier, men det kommer att vara en bra start!

Kostnaden för att köpa dessa produkter kommer att variera, då jag vill att Losha ger er ett brett utbud av alternativ, så förhoppningsvis kan de flesta av er hitta något som hjälper er. Jag vill dock be er att inte skicka mail till Losha angående dessa produkter … då hon bara blir ansvarig för att lägga upp dem alla på en plats, så att det blir lättare för er att utforska många av de tillgängliga alternativen.

Dessa kommer att vara några av de mest hoppfulla healing-alternativen vi har här på jorden, tills Med Beds finns tillgängliga för alla … och det görs faktiskt just nu intensiva ansträngningar att få många Med Beds färdiga för användning så snart som de mest avancerade teknologierna blir kända för allmänheten.

Ja, mitt meddelande ikväll var lite annorlunda; dock försöker jag alltid adressera det som ”kollektivet” tänker på för tillfället, och dessa ämnen föreföll täcka de viktigaste bekymren just nu. Jag tror att ni fann denna diskussion hjälpsam och hoppfull, mina älskade jordänglar! Vi kommer att segra!

Er alltid tillgivne, Jack

P.S Var snäll och ge min musa Losha några dagar till att få igång den nya webbsidan ”Alternative Healing Technologies”, Tack.

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...