Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 november 2020

 

Den Tyngd Som Ni Alla Bär

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat plocka fram information från det förflutna i er nuvarande tidslinje för att bättre förstå var ni är nu och vad ni behöver. Detta är ett bra sätt för er alla att förstå er själva och varandra. När ni vet vad en person har utstått i sina liv, vilka tragedier och traumer de har lidit, är det lättare för er att förstå var de kommer ifrån just nu. Och ni kan också bättre förstå vad det är de behöver.

Nu talar vi inte om vilket boende i det förflutna, och vi talar inte om att använda det förflutna som en ursäkt för att aldrig förändras i nuet. Vi förstår helt enkelt hur ni alla formas av vissa händelser i era liv, och det är en bra idé för er alla att inse att något av det som påverkar er från det förflutna kommer till er från ett tidigare liv. Och det är bra för er att förstå detta också om andra människor, för det är så viktigt för hela mänskligheten att uppleva medkänsla. Det är vägen till enhet och enhetsmedvetande. Det är på det sättet ni hittar gemensamma grunder så att ni alla kan träffas.

Nu, bara för att det ni har lidit är en annan upplevelse än vad någon annan här har lidit gör inte resultatet något annorlunda. Ni upplevde någon form av trauma och ni fick en känslomässig reaktion som fastnade i era kroppar och i era chakran. Och nu är det dags att ni släpper allt detta, och det gör alla andra också. Därför är ni alla väldigt starka och ni gör alla det bästa ni kan under omständigheterna, och denna uppstigning från den tredje dimensionen till den femte dimensionen var ingen liten uppgift att ta på sig för någon av er. Så snälla förminska inte er själva.

Ni har ingen aning om hur mycket vikt ni bär och det gäller alla andra också. Och det bästa ni kan göra för varandra för att hjälpa den här processen smidigare är att prata om era känslor. Prata om vad ni känner, inte vad som utlöste det, för om någon annan har upplevt samma djuphet av sorg som ni upplever, är det vad de kommer att kunna relatera till och hålla medkänsla och utrymme för, och det är vad ni behöver göra för varandra, mer än någonting annat. Och det är vad vi gör med den informationen också. Det handlar inte bara om att vi samlar fakta; det handlar om att vi förstår varför människor känner vad de känner, och då kan vi bättre komma med en plan för hur vi kan hjälpa till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...