Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober, 2020

 

Ett stort tecken från universum ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att ni alla kommer att se tillbaka på denna tid i era liv som en tid då ni fick en tydlig signal från universum att sakta ner, gå in och utvärdera era prioriteringar i livet. Även de som prenumererar på en eller flera konspirationsteorier kommer att se tillbaka på den här tiden och inse att de saknade signalen som universum har gett dig. Varje gång mänskligheten försöker få saker och ting tillbaka till det normala, upplever du att du går tillbaka när det gäller framsteg.

Vi pratar om framstegen med att få alla i världen till ett hälsotillstånd och välbefinnande, men alla måste vilja ha det för sig själva. Alla måste värdera sig själva nog för att sakta ner, ta tecknen som viktiga och verkliga för att kunna dra nytta av möjligheten du har före dig att vara uppmärksam på vad du har på gång inuti dig och utvärdera vad du har prioriterat i ditt liv. Om du kan göra det, lever du mer i flödet med de nuvarande energierna som fortfarande finns på jorden och som fortfarande väntar på att bli igenkända.

Ni har en vacker planet där, och ni är vackra varelser, men ni har programmerats att tro att ni måste fortsätta att gå på, annars kommer ni att dö. Och vad du ser är att motsatsen gäller för många. Att sakta ner ger dig en möjlighet att känna vad du känner. Att sakta ner ger dig en möjlighet att utvärdera allt, inklusive dina relationer och vänskap. Att sakta ner är nyckeln till att slappna av och ta emot allt som detta universum vill ge dig, men när du rör blir det svårare för universum att leverera till dig de underbara gåvor som det har för dig .

Nu är det dags att äntligen ge er själva avkopplingen i ögonblicket och göra mindre, om inte göra någonting alls. Låt er själva läka. Låt er känna, och låt er ta hänsyn till att universum alltid pratar med er på olika sätt, varje ögonblick. Men du måste tro det, och du måste sakta ner nog för att lyssna, se tecknen och arbeta med energierna. Energierna just nu handlar om medskapande. De handlar om att bygga den nya jorden som ni alla vill bo på, och allt börjar med dig, varje individ på planeten.

Det är ni. Du är förändringsskaparna, och det har aldrig funnits en bättre tid än nu att arbeta med energierna och åstadkomma de förändringar som du vill se på din Moder Jord.

Vi är det arkturiska rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med dig. ”

Du gillar kanske också...