Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna via Sharon Stewart, 21 oktober 2020

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna via Sharon Stewart, 21 oktober 2020

 

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna via Sharon Stewart: Förberedelser för Valet

Era of Light 21.10.2020

(https://eraoflight.com/2020/10/21/soren-of-the-pleiadian-delta-forces-preparation-for-election/)

Jag: Hej Soren. Jag tänkte just att det kommande amerikanska valet, som är ungefär två veckor borta nu, förbereds och att du är personen man kan fråga. Är det rätt?

Soren: Hej Sharon. Ja, jag är en du kan fråga. Du kan också fråga Ashtar, men jag ser att du fortfarande är upptagen med att ställa andra frågor till honom.

Jag: det är jag. Så först och främst, varför fortsätter Schweiz att komma upp? Vilket initiativ pågår där? Varför tänker jag på Alperna? Och sedan det amerikanska valet, hur kan man förbereda sig för detta?

Soren: Tack. Många frågor du har. Ja, jag tipsade dig om Schweiz för ett tag sedan och det är med anledning av bergen. Det finns många underjordiska baser i Alperna och många Illuminati har tagit sin tillflykt dit i ljuset av det faktum att vi fingranskar ytan och får dem arresterade nu.

Jag: Hur fungerar det?

Soren: Vi kan faktiskt se deras värmesignaturer. De skiljer sig från dem från jordvarelserna på grund av deras annorlunda DNA och på grund av att många av dem inte ens är mänskliga. Så vi letar efter dessa varelser. När de gömmer sig i bergen är det svårare för oss att spåra dem, så vi skickar in militära styrkor för att fånga dem.

Ja, vi har till och med numrerat dem i vårt datorsystem och får varningar när de syns till.

Jag: Åh, det är ganska snyggt.

Soren: Det gör vårt jobb enklare. Med tanke på att vi också är telepatiska och att vi har medvetna förmågor, mycket utvecklade, kan vi också komma åt deras sinnen för att ta reda på vart de är på väg. Så vi kan skicka in Motståndsmedlemmarna, varav några är militära, för att fånga dem.

Jag: Hittills, vilka har ni fångat.

Soren: Ah, ja. Några grevar och grevinnor, jarlar och vad det nu är, men vi har inte det stora priset än. Det finns vissa familjer som vi söker och de är mer svårfångade än de vi hittills har fångat. Många italienska familjer är Archons; vi söker dem.

Vi måste också bevaka deras skepp ovanför Jorden för att se om det förekommer landningar eftersom dessa nu är förbjudna av våra styrkor. Inga fler mörka skepp landar på jordytan. Inga upphämtningar. Och ingen av dem lämnar denna sektor av rymden heller, så ingen av dessa brottslingar kommer att tas bort. Vi måste spåra dem alla och befria er planet från dem.

Det är självklart att det finns Illuminati-medlemmar på ytan som arbetar för att härbergera dem så att våra besättningar måste gå och ifrågasätta dem också. För att se vad de försöker dölja.

Till exempel är en viss bankfamilj i Italien välkänd för att härbergera mörka flyktingar under deras bergsvilla, så vi måste hålla ett öga på den här familjen och titta på alla deras transaktioner. Banktransaktioner också. Vi har ibland frusit deras bankkonton för att svälta ut Illuminati-flyktingar, så vi har denna åtgärd tillgänglig för oss också.

Jag: Det verkar som om saker och ting bara rullar på ytan just nu. Alla djupa statens underhuggare gör sina jobb och vidarebefordrar covidagendan snyggt.

Soren: Men du ser också motståndet komma upp. Människor tror inte på det. Människor protesterar, yttrar sig och de följer inte. Det här är framstegen som vi verkligen håller ett öga på.

Det mörka programmet fortsätter så länge ert motstånd mot det är otillräckligt för att stoppa det. Plejader kommer att gå in och arbeta för att minska virusstyrkan och förändra resultaten, men människor måste fortfarande lära sig att stå upp och tänka själva. Så många gör det inte. Ju fler det är som kommer ombord, desto fler börjar vakna. Det sprider ert ljus.

Jag: Jag ser i Holland att läkare förklarar den covida plandemin vara över.

Soren: Det ni ser är ett dubbelsidigt krig. Vilken sida kommer du att stå på? Vem tror du på och vem kommer du att stödja? Du kommer att se att fler och fler institutioner komma att brytas upp i två läger framöver. Ni har ett val.

Jag: Hur kan ni hjälpa USA att förbereda staterna på djupa statens motreaktioner, för jag är säker på att det kommer att bli ett raseriutbrott när de förlorar.

 

Soren: Vi förhindrar alla kärnvapen. Vi har också buffertar på kärnkraftverk.

Ni vet redan att Motståndsrörelsen kan infiltrera det medicinska systemet och eliminera till exempel toxiska effekter av vacciner. Vi har redan tagit bort chips från vacciner som var avsedda för allmänheten.

Jag: Ja. Tack Gud.

Så i själva verket, med Motståndsrörelsen där, med Plejaderna som hjälper till, är det nästan som om vi spelar ut en mindre virulent form av kriget än vad det egentligen var tänkt.

Soren: Ja, vi ingriper när det behövs för att se till att resultaten de planerar inte påverkar er så mycket. Ni ser detta till exempel i de verkliga Covid-resultaten.

Det är hundra procents effekt för den djupa staten; de kommer att skörda hundra procent av konsekvenserna för deras avskyvärda handlingar, och effekten på jordborna kommer att dämpas av vår inblandning.

Jag: De har fortfarande vapen för att starta bränder.

Soren: Vi kommer att bevaka det här. Men faktum är att de kan gå och starta en eld med en tändsticka lika lätt. Ändå är vi alltid på jakt efter DEWs (Riktade Energivapen). Vi försöker jämna ut spelplanen så mycket som möjligt. Genom att göra vapnet inert blir detta mer ett informationskrig än någonting annat och vi skulle vilja att det förblir ett sådant. Vi försöker eliminera alla allvarliga konsekvenser för jordborna.

Jag: Vad skulle den djupa staten kunna göra nästa månad när de förlorar?

Soren: Vad skulle de inte kunna göra? Släppa loss fler virus, starta bränder, starta jordbävningar och översvämningar. Släppa en atombomb. Vi har kärnvapen stoppade på Jorden men deras mörka ET-allierade har fortfarande dessa möjligheter.

Jag: Och du vet vem Demokraterna är allierade med?

Soren: Ja. Vi har gjort ett försök att befria er värld från denna fasett av den mörka alliansen som arbetar med era regeringar. Särskilt denna aspekt av det bara på grund av det kommande valet.

Nu finns det också ekonomiska åtgärder. De kan förstöra den amerikanska ekonomin. Eftersom Trump försöker Göra Amerika Stort Igen, kan de kasta ekonomin i ett nedåtgående spinn. De har fortfarande möjlighet att göra detta. Det kan göras genom yttre inflytande mer än internt men båda två är möjliga. Ja, den som verkar leda det demokratiska partiet är egentligen inte chefen, inte på något sätt. Partiets chef är någon som ingen alls på jorden känner till. Inte ens Soros. De är marionetter.

På toppen av detta parti måste Trump se upp för avhoppare i sitt eget parti. Inte hela det republikanska partiet är enhetligt i tankar och goda avsikter. Vissa är spioner, andra arbetar för att sabotera och andra är fortfarande i linje med den djupa staten. Så detta måste också beaktas.

Jag: Hmm. Intressant. Så om det finns ett dödshot mot Trump kan det komma från hans eget parti.

Soren: Det skulle det kunna. Återigen infiltrerar vi från Deltastyrkona alla sidor.

Jag: Jag vet vem en av dem är, en amerikansk politiker.

Soren: Ja. Du har rätt.

Jag: Så vilka råd skulle du ge den amerikanska och kanske kanadensiska allmänheten för nästa månad?

Soren: Att vara beredd på alla eventualiteter. Ha pengar hemma, håll bilen tankad och gör alternativa arrangemang. Var också beredd att lämna ditt hem. Ha mat till hands men gör förberedelser för att också lämna snabbt.

Jag: Så var en förberedare. Förresten, folk, det finns massor av förberedelse-videor online som kan hjälpa dig att räkna ut vad du ska göra. Men se till att ha kontanter till hands.

Soren: Det enklaste sättet att stänga ner den amerikanska ekonomin är att stänga alla banker. Att stänga av internet skulle också vara ett annat enkelt sätt. Det finns fortfarande tillräckligt med kraft i den djupa staten så att de kan göra detta.

Ni har hört talas om dessa saker i flera år nu, och nu misstänker ni att det kommer att bli bestraffningar från den djupa staten nästa månad mot det amerikanska folket för att ha ”röstat på fel kandidat”, trots att den alternativa kandidaten har gjort ett fruktansvärt jobb med kampanjen och representerar den djupa staten.

Jag: Man måste undra varför de skulle sätta in honom där, men då sa Ashtar att med så mycket ljus som kommer till planeten nu blir mörkret förvirrat och visar en dålig tankeprocess. Så det har svårt att genomföra sina planer utan att det blir fel. Men vi kan ändå inte avfärda dem ännu.

Soren: Nej, det kan ni inte. Ni måste vara beredda.

Jag: Det är jag

Soren: Tack för detta tillfälle att dela med oss, Sharon.

Jag: Tack för att du hjälper oss, Soren.

Soren: Adjö.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...