Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober 2020

 

Mer Galaktiskt Stöd än Någonsin för Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat mänskligheten så länge att vi känner att vi har blivit mer som ni, och vi ser det som en mycket bra sak. På grund av ert lidande som individer och som kollektiv har ni utvecklat mer medkänsla och kreativitet. Nu känner vi oss mer medkännande och kreativa på grund av vår önskan att först känna er och sedan hjälpa er.

Ni inspirerar oss med hur ni lever. Vi kan se och känna hur många av er som vill hjälpa varandra. Vi kan se och känna hur mycket ni bryr er och ni önskar en bättre Jord, ett bättre samhälle, ett bättre mänskligt kollektiv, och så har ni blivit mer som oss.

När vi kommer igenom den här speciella kanalen kan han inte låta bli att bli mer Arkturian, och vi kan inte låta bli att se världen genom hans unika perspektiv. Och han inser inte ens att vi gör det, men det gör vi. Partnerskapet mellan mänskligheten och detta speciella nionde dimensionella Arkturiska kollektivets varelser är så vackert och så magiskt att vi tillsammans har inspirerat andra kollektiv att börja arbeta närmare med er.

Ni får mer galaktisk hjälp än någonsin tidigare, och den hjälp ni får ingriper inte er egen naturliga utveckling. Det är skillnaden mellan denna era av mänsklig och utomjordisk blandning. Vi gör det rätt den här gången, och vi och andra som vi är väktare som förhindrar störningar så mycket som möjligt, så att ni kan växa och bli ert femte-dimensionella högre jag och uppleva den resan att göra det utan en knuff, utan en rivstart, utan istället genom ert eget liv där på planeten Jorden. Och vi kunde omöjligen vara mer stolta över vilka ni är nu och av vilka ni håller på att bli.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...