Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober 2021

 

Vad ni kom till Jorden för att Bemästra

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att känna glädje, kärlek, frihet och kraft, och vi inser att fler och fler människor upptäcker sin förmåga att känna som de vill känna. Det är en spännande tid för er alla, eftersom ni utvecklar en förmåga att bestämma vilken typ av energi ni sänder ut i världen. Vi skulle säga att mänskligheten har i stor utsträckning varit reaktionär när det gäller hur ni skulle känna vad ni känner. Något bra händer, ni känner en bra känsla, och när något dåligt händer, skulle ni känna en dålig känsla.

Det sätt på vilket mänskligheten har hanterat frågan om vad ni känner på ett positivt sätt under de miljoner år ni har varit på Jorden är genom att placera er själv i olika kloster, grottor, var som helst ni kunnat hitta för att i huvudsak gömma er för världen. Människor på en andlig väg har vanligtvis försökt överskrida känslan, som om det är svaret. Andra människor kommer att förneka sina känslor, bedöva sig själva för dem eller försöka tänka sig ur dem. Vi rekommenderar inte dessa metoder. Dessa tillvägagångssätt visar sig för vad de är.

Känslor ska inte undvikas eller ignoreras. De ska omfamnas, och ni ska aktivera de goda känslorna för att skapa verkligheten som matchar dessa känslor. Ni kan inte göra det om ni har stängt av er för känslor. Alla känslor som ni inte låter strömma genom er kommer att kväva resten. Så om ni är en av dem som säger att ni inte riktigt känner mycket av någonting längre, måste ni börja med att känna vad ni har undvikit. Tillåt er själva uppleva det som har funnits där under ytan av er medvetna medvetenhet under en längre tid. Och genom att göra så öppnar ni dammluckorna.

Ni kommer att kunna uppleva mer kärlek, mer glädje, mer frid och mer av allt annat som ni vill känna. Och det är sann andligt mästerskap. Det handlar inte om att gömma sig i någon andlig fristad som hindrar er från att uppleva resten av världen som den är. Det handlar inte om att göra era liv mindre så att mindre kan gå fel och påverka er och framkalla en oönskad känsla. Denna andliga utveckling som ni medvetet deltar i handlar om att känna allt och sedan välja inifrån vad ni har kunnat få tillgång till. Det är så ni skapar er verklighet, i stället för att låta er verklighet diktera hur ni mår hela tiden. Detta är vad ni kom till jorden och solsystemet för att bemästra.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...