Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 juni 2021

 

Det finns två sorts Människor på Jorden just nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur ni alla hanterar er själva i tider av tragedi och trauma. Det är som om ni har haft mycket övning på det, vilket ni naturligtvis har. Ni har gått igenom allt ni kan föreställa er och mer sedan ni började inkarnera i fysiska kroppar, och de av er som har det svåraste just nu att samexistera tillsammans med era medmänniskor är de som gick med på att ta på sig mest för kollektivet eftersom ni älskar att vara till tjänst.

Ni är väldigt redo, så upp till uppgiften, men ni inser inte alltid det. Ni ser inte alltid er själva som de starka och kraftfulla varelser av ljus och kärlek som ni verkligen är, för så få människor ser sig själva och andra på det sättet. Och som ni vet hjälper det att ha förebilder; det hjälper att ha exempel på vad ni kan uppnå, till vem ni kan bli.

Så om ni är en av dem som inte har det mycket svårt just nu på Jorden, föreslår vi att ni söker efter möjligheter att vara mentor och att leda. Leta efter sätt ni kan föregå med gott exempel och ge en mall för andra att följa i era fotspår, och gör det samtidigt som ni respekterar var alla andra är. Vet att många som kämpar just nu måste ta en lång väg för att komma dit ni är. Det kommer inte att vara lika enkelt som att ni bara knäpper med fingrarna eller att ni skakar dem ur deras rädsla.

Ni måste ha tålamod med era medmänniskor och komma ihåg att de som kämpar mest också gör mest arbete på sig själva, eller så har de tagit på sig så mycket för sina medmänniskor. Ni får alla vara i tjänst på olika sätt och vid olika tidpunkter i era liv kommer ni att tjänstgöra på ett sätt som skiljer sig mycket från hur ni varit till tjänst tidigare. Men det finns alltid ett sätt att hjälpa; det finns alltid ett sätt att dra upp någon ur vilket hål de än har grävt ner sig i.

Vi vet att om ni klingar an med oss ​​och våra överföringar betyder det att ni vill vara till tjänst. Var till tjänst genom att lysa ert ljus så starkt att andra lägger märke till och frågar er hur ni gör det, hur ni lyckas bibehålla en hög vibration trots allt som händer i världen just nu. Var den ni verkligen är, och var samtidigt ödmjuk.

Leta efter möjligheter att vara till tjänst, men ha också tålamod med dem som ni försöker tjäna, och släpp era idéer, era förväntningar och er hängivenhet till hur allt detta ska utvecklas härifrån och fram, för ni kommer att bli förvånade över vad som kommer. Och ni ville ha det på det sättet; ni ville aldrig få reda på allt vid denna tidpunkt i er evolutionära resa, vid denna punkt i er resa till den femte dimensionen. Detta är den bästa användningen av er tid när ni väntar på att era medmänniskor ska vara redo att ta nästa steg i utvecklingen av det mänskliga medvetandet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...