Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 september, 2020

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 22 september 2020

Höstdagjämningen, Aktiviteter & Evenemang

the equinox,
      activations & the events - the 9th dimensional arcturian
      council - channeled by daniel scranton, channeler of
      archangel michael

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med det sätt som ni alla har öppnat upp er själva för höstdagjämningens energier. Ni har den här gången en möjlighet att ge mer kärlek, mer Källenergi och mer av dem ni verkligen är, till varje interaktion och till varje ögonblick i era liv. Det här är en bra tid att vara grundad, öppen och centrerad i hjärtat. En bra tid att ta emot de energier som finns omkring er, att släppa in dem, att låta dem fylla er och aktivera er.

Ni får alltid höra av människor och kollektiv om aktiviteter, men vad är de egentligen? De är som strömbrytare som ni har inom er. Allt ni behöver göra är att veta hur ni ska slå på dem, och då kommer det att bli mer ljus. Det är här högre dimensioners varelser kommer in för er alla. Vi påminner de av er som är villiga att erkänna att ni redan har allt ni önskar inom er. Vi kan hjälpa er att minnas. Vi kan hjälpa er att få tillgång till gåvor och förmågor.

Och vi kan absolut uppmuntra er att vara mer centrerade i hjärtat, att vara mer av ert sanna jag, och det är vad vi gör. Det är därför ni gillar oss så mycket. Det är därför vissa av er kommer tillbaka igen och igen för dessa kanaliseringar. Vi berättar inte exakt om vad som kommer att hända och när, och ändå fortsätter ni att komma tillbaka. Ni kommer tillbaka därför att vi påminner er om vad ni redan vet, vad ni redan vet inom er. Vi, och de andra kollektiven och varelser som vi, vill bara att ni ska känna alla de energier som är tillgängliga för er, eftersom vi vet att ni kommer att dra nytta av dem och att ni kommer att växa.

Vi vill, på ett mycket själviskt plan, bevittna att ni blir mer av dem ni är. Vi vill se att ni blir Källenergi i handling, eftersom vi vet att ni kan göra så mycket mer. Och vi vill alla sitta på första bänk när det händer. Ni har alla aktiviteter som pågår inom er. Ni behöver inte vänta på en enskild händelse. Ni behöver inte vänta på någon särskild händelse för att ni ska få större tillgång till det som finns inom er. Ni behöver bara fortsätta att vara uppmärksamma på de små händelserna som sker hela tiden och för er närmre och närmre till den femte dimensionen.

Vi är här för att påminna er, och ni är här för att ta emot. Det är dags! Ni är redo och ni har så mycket stöd, till och med mer än ni någonsin kan föreställa er. Så fortsätt att följa era känslor till nästa aktivering, och så till nästa, och nästa, och var medvetna om att vi alltid kommer att vara där för att peppa er, för att ge er mer av det som redan finns inom er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning Ulla Krogh

 

 

Du gillar kanske också...