Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj, 2023

 

Vad kommer att hända efter första kontakt med ETs ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket fascinerade av de möjligheter som vi har sett dyka upp för mänskligheten vid denna tid. Vi har märkt att du har många fler rymdskepp i din himmel och mycket mer personlig e.t. kontakt uppstår på grund av den stora mängd kallelser som det har förekommit bland det mänskliga kollektivet. Människor i er värld vill ha hjälp, och tillräckligt många av er har öppnat upp för att ta emot den hjälpen för att ha gett er själva tillgång till olika former av e.t. Kontakt. Ni är alltid vägvisarna, de som ligger i framkant, och ni förbereder resten av mänskligheten för full öppen kontakt med varje iakttagelse av ett skepp och med varje personligt möte som ni har.

Dessa upplevelser hjälper också till att förena mänskligheten, eftersom ni får se er själva som en ras när ni inser hur många raser av varelser det finns där ute i galaxen och i universum. Ni har något gemensamt, vilket är jordens upplevelse, att vara människa, lida och känna känslor av alla slag. Och alla dessa upplevelser gör dig unik som en ras av människor.

Ni kan alla relatera till varandra om ni väljer det, och utmaningen blir att relatera till dessa e.t.s som har haft väldigt olika liv och erfarenheter. Och om du verkligen vill sätta mänskligheten på snabbspåret till första kontakt, kommer du att behöva hitta ett sätt att relatera till alla dina medmänniskor. Vi pratar inte bara om de du inte håller med om i olika frågor, utan vi talar också om de som gör väldigt dåliga saker.

Om du kan se e.t. kontakt som ett sätt att förena mänskligheten, istället för som en möjlighet för dig att lämna, då kan du göra något riktigt gott där på jorden och för dina medmänniskor. Att fly dina negativa känslor har aldrig tjänat dig väl, och det skulle inte heller fly jorden som den är idag. Det kommer alltid att tjäna dig att gräva i hälarna, jorda dig själv och ta itu med det som är precis framför dig och inuti dig också. Och det kan du inte göra om du bara förs iväg på ett rymdskepp. Det skulle bli mindre tillväxt i den upplevelsen, hur härligt det än låter.

De e.t.s som ständigt tittar in på er och vill hjälpa vill inte rädda er, men de vill att ni ska se er själva, er värld och era medmänniskor i ett annat ljus. Och det är vad de kommer att ge dig. Det kommer att bli ett nytt perspektiv, ett som många inte ens har tänkt på. Och det kommer att hjälpa er att förstå era skillnader, eftersom ni alla kommer att inse att ni skapades av utomjordingar, och ni har fått hjälp av dem sedan dag ett där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *