Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 october, 2022

Ge bort din makt till dem som påstår sig veta allt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört intresserade av att arbeta med mänskligheten som partners, som jämlikar. Vi kan berätta för er att vi vet vad som är bäst för er i varje situation eftersom vi är här på vår höga sittplats i den nionde dimensionen, och vi har gått igenom den fjärde, femte, sjätte, sjunde och åttonde dimensionen. Men anledningen till att ett partnerskap är bättre för er och för oss är för att ni är de som lever livet där på jorden, känner känslor, lider genom traumatiska händelser och måste jobba bara för att överleva. Ni är de som vet hur det är att ha en mänsklig upplevelse på planeten Jorden vid denna tid.

Så ge inte bort din kraft till oss eller någon annan som säger till dig att de har alla svar för dig som individ, eller att de vet vad som är bäst för hela mänskligheten. Vi träffar så många av er på det astrala planet när ni sover eftersom vi behöver er hjälp med att bestämma vilken typ av hjälp vi ska ge er, och vi är fortfarande inte alltid hundra procent säkra på att det vi erbjuder er kommer att fungera eller att det tjänar dig. Och vi berättar detta för att vi alltid vill stärka dig.

Vi vill att ni ska veta att ni är de som har mest information och erfarenhet, och det är därför vi ständigt säger till er att ni är de som ska leda mänskligheten in i den femte dimensionen. De av er som samstämmer med det vi just har sagt måste vara särskilt försiktiga med att inte ge bort er kraft till någon som säger att de vet vad som är rätt för er eller för hela mänskligheten. Kom ihåg att ni är alla i detta tillsammans, och oavsett vad någon säger så har de inte alla svaren. Ingen har räknat ut allt detta, och det är meningen att du ska lista ut det som ett kollektiv. Kom ihåg att alla är felbara och kan få det de får fel.

Och lita på er själva. Lita på dina instinkter, din intuition, de impulser du får. Fråga inte någon annan vad det där tecknet eller symbolen betyder för dig, för ingen vet bättre än du vad det betyder. Du skapar hundra procent av din verklighet, så du sätter det där tecknet eller den där symbolen framför dig för att du visste hur du skulle tolka det. Vi uppmuntrar dig att släppa tanken på att sätta någon över dig själv eller under dig, och inse att ni alla gör så gott ni kan, med tanke på de trauman som ni bär med er.

Och fortsätt att hålla fast vid den avsikten när du somnar för att besöka oss, och andra som oss, på det astrala planet, och tillsammans kommer vi att göra några framsteg. Men den här resan kommer alltid att handla om resan och inte om att bara ta sig till målet. Kom ihåg det, och du kan leva ett lyckligt liv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...