Vittrorna talar via Kerstin Eriksson, 22 december, 2019

Vittrorna talar!

Jag är så tacksam, ikväll söndagen den 22 december 2019, kommer en Vittra och hälsar på mig för andra gången.

”Vi är Vittra, vi är ett urfolk. Vi lever och andas precis som Ni. Vi ser och hör precis som Ni! Vi har två ben och vi har två armar, precis som Ni. Vi bor på jorden som vi kallar för Allas. Och jorden är också allas. Vi är egentligen en stor familj. Fast flera ser det inte så. Det delas upp. Det skapas gränser. Linjer. Barriärer. Staket. Murar.

Vi Vittror öppnar upp. Vi ser helheten. Vi känner helheten. Vi är ett med det hela, helheten, det som också gör hel. Det som gör hel, är en helhet utan gränser. Vår Moder Hel, som Ni kallar för gudinnan Hel, är vår Moder. När vi tillsammans skapar en helhet där alla ingår blir alla helade och sjukdomar finns inte mer, fattigdom finns inte mer.

Vi kan se rakt igenom Er och vi finner många som saknar. Vi finner många som i sin saknad delar upp och sätter sig själva utanför. När du tänker på Vittror så tänker du kanske på varelser, som bor i den djupa urskogen. Och det stämmer bra! Vi bor där, fast, vi är också med där Ni är! I och med att vi är ett med helheten så är vi med överallt. Vi är faktiskt med Er alla och envar. Ingen har vi missat och ingen har vi glömt. För alla är med, i helheten.

Det som skiljer oss och Er är tyvärr att många av er inte tror. De flesta av er tror inte längre på helandet i helheten, för Ni har levt i en fyrkantskub alldeles för länge. Det livet ni lever i fyrkanten har gett er många visdomar, fast ni har ännu en stor visdom att lära. Att det egentligen inte finns några ramar, gränser i erat fyrkantsliv.

”To think outside the box”, har ni hör det uttrycket förut? Bra för vi tror flera av er har hört det. Och det är slående likt det som jag pratar om nu. Många visdomar finns att få genom att leva i motstånd. Det är ett stort motstånd att leva i en fyrkantig ”låda”. För där inne så måste ni värdesätta allt, minsta detalj, för det bjuds inte på särskilt lätta uppgifter. Livet blir er kärt. Och det ni gör sätts på prov, Ni själva sätts på prov.

Vi Vittror går med Er! Vi är inte endast en liten grupp varelser som bor längst in i skogen och aldrig besöker något annat, eller utforskar ngt annat. Vi har själva velat utveckla oss! Vi har själva valt att leva med motstånd. För att lära oss, ännu mera.

Vi har precis som ni en själ. Allas själar vill utvecklas. Och alla vill utvecklas med den universella rörelsen, som expanderar hela tiden. Vi lever med Moder Jord, Allas, och vi vet vad hon behöver, vi vet vad som hjälper henne, vad som berör henne, vid varje andetag, vid varje hjärtslag hon har.

Vi kan kommunicera med henne lika lätt som vi kan kommunicera med dig, och alla som vill lyssna på oss. Hon är vår Moder, vi kallar henne för Hel. Vi vill sträcka ut våra händer till Er alla och omfamna Er, för vi vill lära Er att förstå Moder Jord, som Ni så vackert kallar henne. Hon har flera namn och kärt barn brukar ha det? Tillsammans så kan vi alla finna en stor gemenskap på den heliga jorden, som gör hel, om hon lyssnas till och förstås. Vi vill hjälpa Er att förstå henne, vi vill hjälpa Er att bli hela i kärlekens namn!”

Du gillar kanske också...